TOKİ, dolandırıcılık girişimleri için harekete geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yöneticilerinin isimlerini kullanarak "sahtecilik ve dolandırıcılık" girişiminde bulunanlarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2021 16:12 GÜNCELLEME 10.03.2021 14:47 EKONOMİ
TOKİ, dolandırıcılık girişimleri için harekete geçti
TOKİ, dolandırıcılık girişimleri için harekete geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, TOKİ yöneticilerinin isimlerini kullanarak kurumun yüklenicilerini telefonla arayan, "sahtecilik ve dolandırıcılık" girişiminde bulunan kişilerin tespit edildiği belirtildi.

Arayan numarayla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu ve yasal takip başlatıldığı ifade edilen açıklamada, "Yüklenicilerimiz ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, 535 ... .. 14 numaralı ya da herhangi bir telefon numarasından yapılabilecek aramalara itibar etmemeleri, olası bir durumda güvenlik güçlerine bilgi vermeleri önemle duyurulur." uyarısı yapıldı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 1
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    evi olmayan vatandaşların umutlarını istismar edenlere lanet olsun toki orta ve dar gelirli vatandaşları ev sahibi etmelidir tokinin yaptığı evler zenginlerin geçim kapısı olmasın evi olan ve tokiye yazılıp ev sahibi olan insanlar iyi araştırılsın evi olmayan insanlara devletimizin kentsel dönüşüm olan yerlerden ev sahibi olma imkanı verilsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR