İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor

Son Dakika haberi: İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye yolcu gelişine son 72 saatte yapılan PCR testinin negatif olması şartıyla izin verilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2021 22:24 GÜNCELLEME 21.04.2021 22:32 EKONOMİ
İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor
İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından, "İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor. Otoritelerimizce alınan karara istinaden son 72 saatte yapılan PCR testi NEGATİF olmak kaydı ile İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye yolcu gelişine müsade edilecektir." mesajını paylaştı.

UÇUŞLAR ARALIK AYINDA DURDURULMUŞTU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mutasyonlu koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz yıl aralık ayından İngiltere, Danimarka, Güney Afrika ve Brezilya'dan Türkiye'ye uçuşların durdurulduğunu açıklamıştı.

HİNDİSTAN'DAN GELENLERE 14 GÜNLÜK KARANTİNA 

Öte yandan, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararı doğrultusunda yine koronavirüs tedbirleri kapsamında yarından itibaren Hindistan'dan Türkiye'ye gelecek yolcular için de son 72 saat içinde negatif PCR testinin ibraz edilmesinin yanı sıra, valiliklerin belirleyeceği yerlerde 14 gün süreyle karantina uygulanacağı öğrenildi. Alınan karar, son 10 gün içerisinde Hindistan'da bulunmuş ve Türkiye'ye gelen tüm yolcular için uygulanacak. 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Karakaratal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakam gri pasapotlara gün dodu
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ingilizin ucuslari acila bilir danimarka denen hacli türkiye düsmanina ucuslar yasak olarak kalmali barbarlari türkiyeye sokmayin
    Cevapla
  • Misafir. 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam Hacivat yorumu.Danimarkalıları ,ingilizlerden ayıroyor.
    Cevapla
  • Karagöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Havicavcav: hangi çağda yaşıyorsun yahu? :D
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Vaka sıkıntısını anlatan arkadaşların çoğu sanırım maaş lı onın için eleştiriyorlar haklılar da ama özellikle antslya başta olmak üzere bir çok şehirde insanlar turizm açılmasını bekliyor yani bı insanlar virüsden değil turizm açılmamasmsa ölecek
    Cevapla
  • Napolyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş iyide, bu Turizm olmazsa para nereden gelsin? Tedbirli olunması gerekmektedir. Kazanç sağlayan işler de yürümek zorunda!
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Üretim ve ihracat olsa turizme ihtiyacın kalmaz. Örnek vereyim bizi kıskanıyah dedikleri Almanya’nın turizme ihtiyacı var mı ? Yok öyle değil mi ?
    Cevapla
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar zaten her türlü giriş yapıyor, Almanya üzerinden,Dubai üzerinden önce yasaksız ülkelere oradan Turkiye 'ye geliyorlar.
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış bilgi Almanya baya Dubai ve diğer yerler fark etmez o adamın uyruğu değişmez uyruğu belli olduğu için geri çevrilir. Şartlara uyuyorsa sorun yok. İyi günler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR