Bitcoin düşerken çılgın tahmin geldi! Piyasaları allak bullak eder

Kripto paraların lideri Bitcoin'in 62 bin dolardan 48 bin dolara düşmesi piyasayı da çökertti. Son durumu değerlendiren Guggenheim Partners CO'su Scott Minerd, 20-30 bin dolar bandına kadar çekilme beklediğini belirtti. Çılgın bir tahminde bulunan Minerd, Bitcoin'in 400-600 bin dolar değerlerine çıkabileceğini iddia etti..

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2021 15:07 GÜNCELLEME 23.04.2021 15:14 EKONOMİ
Bitcoin düşerken çılgın tahmin geldi! Piyasaları allak bullak eder
Bitcoin düşerken çılgın tahmin geldi! Piyasaları allak bullak eder

Kripto para dünyası bir haftadır süren düşüş ile çalkalanıyor. Kimileri Bitcoin ve alt coinlerin düşüşünü büyük düzeltme olarak yorumlarken, bazı kesimler ise "Ayı geldi" ifadelerini kullanıyor. Peki Bitcoin neden düştü?

Kripto piyasasında deprem üstüne deprem! Bitcoin alım satımında yeni dönem başlıyor

48 BİN DOLARDAN DÖNDÜ

Tüm piyasalarda toplam hacim de, 1.83 trilyon dolar ile yeniden 2.0 trilyon doların altına geriledi. Kripto para piyasalarına yönelik kurumsal ilginin artmasının ardından yaşanan hızlı tırmanışla, toplam piyasa hacmi ilk kez 7 Ocak'ta 1.0 trilyon dolar ve ilk kez 15 Şubat'ta 1.5 trilyon dolar ve 10 Nisan'da 2.0 trilyon dolar sınırını aşmıştı.

Kripto paralara düzenleme geliyor! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem duyurdu

'Kripto Tosuncuk'tan HOPPARA

Kripto para mağdurları konuştu: 30 milyon liram gitti!

Cedric, Thodex'in sahibinin kaçacağını 4 gün önce yazmış

Kripto para piyasalarına gelen alımlar ve toparlanmanın etkisiyle, son 24 saatte en yüksek hacimli 100 birimden 95 birimin değeri düşerken, ilk 10 birimin tamamı düşenler arasındaydı.

Toplam 9,434 kripto para biriminin işlem gördüğü 369 piyasadaki toplam piyasa hacminin yüzde 51.2'sini Bitcoin, yüzde 14.4'ünü de Ethereum oluşturuyordu. Tüm piyasalarda 24 saatlik işlem hacmi de 256 milyar dolar düzeyindeydi.

Bittrt Araştırma Müdürü Helin Çelik, piyasa değerlendirmesinde, şöyle dedi:

"ABD Temsilciler Meclisi, Senato tarafından onaylanır ve Başkan Biden tarafından imzalanırsa, menkul kıymetler veya emtia olarak sınıflandırılan kripto para birimlerini çevreleyen kuralları daha net hale getirecek bir yasa çıkardı.

"Yenilik Yasası Engellerin Ortadan Kaldırılması "Commodity Futures Trading Komisyonu [CFTC] yönlendirmek ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu [SEC] ortaklaşa bir dijital varlık çalışma grubu kurmayı planlıyor..

"Kanadalıların bitcoin satın almasına, satmasına ve göndermesine olanak tanıyan Montreal tabanlı bir platform olan Shakepay, bugün, Marqeta tarafından yayınlanan Shakepay müşterileri için yeni bir Visa ön ödemeli kartın lansmanını desteklemek için bir kart verme platformu olan Marqeta ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Tesla gibi firmalara yaptığı erken bahislerle tanınan 110 yıllık bir varlık yönetimi şirketi olan Baillie Gifford, büyük kripto para cüzdanı hizmeti Blockchain.com'a 100 milyon dolar yatırım yaptı."

BİTCOİN İÇİN ÇILGIN TAHMİN

CNBC'ye konuşan Minerd "kısa vadede büyük bir hareket gördük, köpük oluştu, bitcoin'de büyük bir düzeltme olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Bitcoin'in 20 - 30 binlere çekilebileceğini kaydeden Minerd, "Bu da yüzde 50'lik düşüş anlamına geliyor. Bitcoin'de daha önce bu tarz düşüşleri gördük." şeklinde konuştu

Minerd, fiyatlarım uzun vadede ise yükseleceğini, 400 bin - 600 bin dolar aralığına ulaşabileceğini de öngördü.

YORUMLAR 88 TÜMÜ
  • Krc 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmen kumar faiz bunlar Allaha savaş açmaktır dikkat
    Cevapla
  • Birol 2 yıl önce Şikayet Et
    Alın,alın acayip kar edersiniz haa.Bir bitcoin 600 bin dolar olacakmış. 800 bin dolar bile olabilir yanii.Temiz coin.Hemide vergisiz.......Allah akıl fikir versin,ne diyelim.Adam varını yoğunu satıp hayal dünyasına yatırıyor .
    Cevapla
  • Atlı Geliyor Atlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bu COİN'leri almak için DOLAR verildi. Döviz 82 Milyon Türk vatandaşının parasıdır. Batan para hepimizi zora sokar . HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR AMA KOKUSU BÜTÜN MAHALLEYİ RAHATSIZ EDER demişler. Ülkenin DIŞ TİCARETİ için gerekli olan parasını çalıyorlar. İMDAT
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyayı yıllarca dolarla soydular. şimdi sırada dijital para var boş verin coini elinizdeki para ve altına ship çıkın.sonra çok coin olur.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş varmı 3 kuruşa 5 köfte haybeciler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR