Biletler tükendi! Dönüş yoğunluğu başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmanın bitmesine saatler kala dönüş yolculukları başladı, otogarlar hareketlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2021 14:49 GÜNCELLEME 16.05.2021 14:55 EKONOMİ
Biletler tükendi! Dönüş yoğunluğu başladı
Biletler tükendi! Dönüş yoğunluğu başladı

29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00da başlayan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabahı saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanmanın bitmesine saatler kala, dönüş yolculukları da başladı.

17 günlük süreyi memleketlerinde geçirenler, rotasını yeniden İstanbula çevirdi. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüş biletlerinin tamamının satıldığını söyleyen firma yetkilileri, yoğunluğun önümüzdeki 2 gün boyunca sürmesini beklediklerini belirtti.

BİLETLERİMİZ SATILDI, ARABALARIMIZ DOLU

40 yıldır özel bir otobüs firmasında çalışan Halis Tekin, biletlerin tamamının satıldığını söyledi. Tekin, "Dönüş olarak nitelendirdiğimiz seferlerimizi, pazartesiden itibaren bekliyoruz. 2-3 gün İstanbula dönüş için arabalarımız dolu. Yoğunluk var, talep çok yüksek seviyede. Zaten doluluk oranı da yüzde 80lerde. Biletlerin hepsi satıldı. 3-4 gün yerimiz yok denecek derecede talep var. Arabalarımız dolu." diye konuştu.

MEMLEKETLERİNE GİDENLER DÖNÜYOR

15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na eşi ve oğlunu karşılamaya gelen Gökhan Soysal, "Dönüş başladı maalesef. Kapanma bitiyor. Eşim sağlıkçı. 15 gün önce gitmişti, döndüler şimdi malum, yarın iş başı." dedi.

Muş’tan gelen Ali Fırat ise, "Kapanmadan önce gitmiştik, yarın mesai başlıyor. Tatil hep evde geçti. Ailemizle evde oturduk, geldik. Ayın 27'sinde gitmiştik. Karardan hemen sonra gittim. Bahane oldu bize de." diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Bjk1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu gittinizde on gun sonra vaka sayilari yukselirse 15 gunluk kapanma bosa gidecek esnafa yazik olacak
    Cevapla
  • Özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    ANAYASAL OLARAK SOKAĞA ÇIKMA YASAGI IPTAL KONUMUNDADIr
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çık cezayı yiyince anayasayı okursun
    Cevapla
  • Ahmet ozdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadigim yarin olmadan yani kapama suresi bitmeden nasil donus yapilabiliyor ? Bu uygulama lar tam kapanmadan cok tam fiyasko olarak gecti. gecen bi tvde gs li albayrak mac oncesi roportajda kanunsuz yollara dusen taraftarlarina yardim icin geldim diyor bide marifetmis gibi! cok yazik cok. Iktidara oy veren benim gibi bircok insana denk geldim sacmaliyorlar sabir tasti tasacak diyen .. devlet otoritesinin hissedilmedigi bir toplun duzeni mi olur niye vergi aliyon madem. Sen git abd gelsin kurallara uymayan vatandasta otorite nedir polis nasil olur ogrensin.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    1 ay sonra kapanma öncesi pike döneriz hayırlısıyla...
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Dönüşleri kapatın bence başladığımız yere döncez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR