SGK haziran ayı beyanı prim bildirim sürelerini uzattı

Katma değer vergisi (KDV), Damga Vergisi ve muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 30 Temmuz 2021 Cuma günü sonuna kadar uzatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2021 16:59 GÜNCELLEME 14.07.2021 17:23 EKONOMİ
SGK haziran ayı beyanı prim bildirim sürelerini uzattı
SGK haziran ayı beyanı prim bildirim sürelerini uzattı

SGK’dan yapılan açıklamada Katma değer vergisi (KDV), damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin 30 Temmuz Cuma günü sonuna kadar uzatıldığı duyuruldu.

Açıklamada “Bu nedenle işverenlerimizin bildirimlerini süresinde yapabilmeleri için Türkiye genelinde 2021 yılı Haziran ayı Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesinin ‘sigorta bildirimleri’ne ilişkin kısmının da son verilme süresi 30 Temmuz 2021 Cuma günü sonuna kadar uzatılmıştır” dendi.

YORUMLAR 2
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    AY-YILDIZLI ALBAYRAĞIMIZ GÖKLERDE DALGALANACAK BAYRAĞIMIZ AY-YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR 2023 AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE ZAFERLE KAZANIYOR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON VATAN SEVDALISIYIZ #ErdoğanlaBirlikteyiz.......
    Cevapla
  • zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    bayram tatili 9 gün beyanname uzama süresi 4 gün çok büyük iyilik yapmışlar Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler kan ağlıyor......
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR