Başkan Erdoğan'dan 'memur zammı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan "2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2021 14:52 GÜNCELLEME 24.08.2021 16:25 EKONOMİ
Başkan Erdoğan'dan 'memur zammı' açıklaması
Başkan Erdoğan'dan 'memur zammı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında "Kamu işçilerimizden sonra memurlarımızı da enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirdik. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir. Dün imzalanan kamu çalışanlarımıza yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi

YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Mirasyedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin.Devletimize zeval gelmesin.
    Cevapla
  • memur 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir taneside çıkıp Allah bereket versin demiyor,bu devlet sizi silah zoruyla mı memur yaptı,beyenmeyen istifa edebilir.İnsanlar özel sektörde asgari ücretle çalışıp karnını doyurmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektörde o maaşları beğenmeyen de istifa edip memur olmak için çabalayabilir. Ne yani kimse birşeyi eleştirmesin mi ?
    Cevapla
  • Fukara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi önerim var. Devlet vatandaşların kirasını elektrik su doğalgaz masraflarını, çocukların mama bez elbise okul masraflarını, ve üç öğün değil 2 öğün orta düzeyde yemeğimizi versin inan maaş bişey istemiyorum. Bir marketten simit alıyordum market %30 zam yaptı. Denetim falan yok. Yüzde 5miş 6mış .sizin olsun. Zam yaptırtmayın yeter. Daha çok şeyler var lakin anlayacak kişiler yok
    Cevapla
  • ReisEmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şurada yazan herkes, birbirinin maaşıyla işiyle uğraşıyor, bırakın bu didişmeyi herkes nasibini yer. Öyle böyle 2 sene devletin verdiğine razı olacaksınız. Kazancın bereketi olmadıktan sonra milyon kazansanız geldiği gibi gider.
    Cevapla
  • Yavuz-02 2 yıl önce Şikayet Et
    işçisin herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR