Dolar kuru 4 ayın dip seviyesine yöneldi

Bugün yurt içinde açıklanan rekor büyüme rakamının ardından dolar kuru 8.27 seviyesini görerek son 4 ayın dip seviyesine yöneldi. Dolar kuru, 4 ay önce Mayıs ayının başında 8.24 seviyesinde seyrediyordu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2021 14:41 GÜNCELLEME 01.09.2021 14:41 EKONOMİ
Dolar kuru 4 ayın dip seviyesine yöneldi
Dolar kuru 4 ayın dip seviyesine yöneldi

8.30 lira bandını aşağı yönlü kıran dolar kuru 3.5 ayın en düşük seviyesini görürken, son 4 ayın en düşük seviyesi olan 8.24 seviyesine yakınsamış oldu.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın Jacksan Hole'de piyasaları destekleyen açıklamaları sonrası, ABD Doları küresel düzeyde zayıflarken, iç piyasada Türkiye'nin ekonomik büyüme rakamları takip edildi.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Valla 2 yıl önce Şikayet Et
    ben dolar aldım tl de para tutmam
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar düşse de bizim ülkedeki fırsatçılar, kazıkçılar asla fiyat düşürmeyecek. Dolar yükselince herşeye zam; dolar düşünce indirim yok. Bu vatan hainleri fiyat yükseltmeye devam etsinler ki, Türk parasının alım gücü daha düşsün, daha da değersizleşsin . Sonra bütün dünyada dolar düşüşe geçerken bizim ülkede iki gün düşse de sonra ya yükselir ya sabit kalır; başka yolu yok.
    Cevapla
  • Free 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki yükselecek dolar alma zamanı geldi.
    Cevapla
  • Ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin istedikleri seviyeye çekince yükseltirler. Sürekli aynı film dolar 10₺'ye çıkıp orada sabit kalsaydı millete bu kadar zarar vermezdi
    Cevapla
  • Akif Armutçu 2 yıl önce Şikayet Et
    kripto paraya geçen halkımız dolarları attı bitcoin yada altın aldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR