Bakan Muş duyurdu: Bir günde 1.5 milyar dolarlık ihracat

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin dün bir günde 1.5 milyar dolarlık ihracat yaptığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2021 12:48 GÜNCELLEME 16.10.2021 12:48 EKONOMİ
Bakan Muş duyurdu: Bir günde 1.5 milyar dolarlık ihracat
Bakan Muş duyurdu: Bir günde 1.5 milyar dolarlık ihracat

Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye, 1974'te bir yılda1,5 milyar dolar ihracat yapıyordu. 1990’da bir ayda 1,5 milyar dolar ihracat yapıyordu. Dün bir günde 1,5 milyar dolar ihracat yaptık. Daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz. Daha güçleneceğiz. İhracattaki başarı sürecek, Türkiye büyüyecek." dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin bir günde 1.5 milyar dolarlık ihracat yaptığını açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden gelişmeyi duyuran Muş, 1974'te bir yılda 1.5 milyar dolarlık ihracat yapılırken günümüzde bir günde 1.5 milyar dolarlık ihracat yapıldığını açıkladı.

Bakan Muş tweetinde "Türkiye, 1974'te bir yılda1,5 milyar Dolar ihracat yapıyordu. 1990’da bir ayda 1,5 milyar dolar ihracat yapıyordu. Dün bir günde 1,5 milyar dolar ihracat yaptık. Daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz. Daha güçleneceğiz. İhracattaki başarı sürecek, Türkiye büyüyecek." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın verdiği sonsuz nimetlere küfr edenlerden takdir mi beklenir Ağzınla kuş tutsan nankör nankördür
    Cevapla
  • Bozok - Üçok 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendince olayları elestirenleri tenzih ederim lakin her mecrada her haberin altına yorumcu kisvesi altında dadanan muhtelif ajan provakatörler (pkk, dhkpc,fetö, Bot hesaplar Vs. ) görüyoruz. Olumsuz konularda milleti provake etmeye ve yara kaşımaya; olumlu konularda ise haberin değerini düşürmeye ve akılda soru işaretleri bırakmaya çalışıyorlar. Onlar bu coğrafyanın evlatlarına aptal muamelesi yapadursunlar, biz onları görüyoruz ve her cümlelerinden tanıyoruz..
    Cevapla
  • Fırat Yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın.Ayrıca elimizden geldiği kadar bunlarla mücadele edelim.Meydanı boş bırakmayalım.
    Cevapla
  • Ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun bu günleri bize gösterdin . Teşekkürler Cumhurbaşkanım , saygılar bakanım, Tebrikler ihracatçı iş adamlarımız.
    Cevapla
  • Tuzla 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulke kiyilarina 20 adet serbest ticaret ve sanayi limani kuralim Singapore gibi isletelim 20 senede almanyayi geceriz pazarlama sorunu kalmaz kira bedelinden butceyi karsilar vatandastan vergi almayiz vergi az olunca daha cok yabanci firma gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR