Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a soruşturma

Rekabet Kurulu, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ (sahibinden.com) hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2021 17:43 GÜNCELLEME 19.10.2021 17:43 EKONOMİ
Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a soruşturma

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, çevrim içi platform hizmetleri bakımından veri taşımanın engellenmesi ve diğer yollarla hakim durumunu kötüye kullanıp kullanmadığının tespitine yönelik söz konusu şirket hakkında soruşturma açtı.

Duyuruda, söz konusu kararın bilgilendirme içerikli olduğu ve hakkında soruşturma açılanların Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettikleri, ilgili Kanun kapsamında ceza yaptırımı ile karşı karşıya kaldıkları veya kalacakları şeklinde yorumlanamayacağı belirtildi.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Ferdi K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın gitsin! kim, neyi satmak istiyorsa, kendi ilanını kendisi versin. aracılar siteler üzerinden vermesin.
    Cevapla
  • Doğrucu davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Araç fiyatlarını devlet belirlesin kimse o fiyatının altına ve üstüne satamasın abi bu ne yav brodveye kırkbinistiyor adam
    Cevapla
  • Selami Uçar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence, sikintisiz ideal bir arabanin tavan fiyatı yazılıp bunun üstünün yazılması engellenmeli. Sonradan bakiyoruz ikinci el sifirdan daha pahali.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    2.el birşey alıyorsun bozuk çıkıyor iade ediyorsun komisyonu geri ödemiyor 700 lira zararım var
    Cevapla
  • halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahibinden com, arabam com ve bunun gibi siteler ile gitti gidiyor, n11, trendyol, cimri, akakçe gibi sitelerde verilen fiyatları karşılaştırın. Ülke ekonomisini ne hale getiriyorlar. Aynı firma aynı mala bu sitelerde farklı fiyat çekiyor. Birde bu indirimler ve 99 ile biten fiyatlara son verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR