Fuat Oktay'dan enerji fiyatları ve enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Para ve maliye politikalarımızı arz yönlü yapısal politikalarımızla, verimlilik artışıyla destekleyerek, enflasyonu tek haneye indirmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2021 15:13 GÜNCELLEME 20.10.2021 15:28 EKONOMİ
Fuat Oktay'dan enerji fiyatları ve enflasyon açıklaması!
Fuat Oktay'dan enerji fiyatları ve enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Enerji ve enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay "Para ve maliye politikalarımızı arz yönlü yapısal politikalarımızla, verimlilik artışıyla destekleyerek, enflasyonu tek haneye indirmeye kararlıyız. Salgın kapsamında ekonomiyi desteklemek amacıyla alınan tedbirler 2021 yılı ağustos ayı itibarıyla toplam 705,5 milyar TL'ye ulaşmıştır" dedi.

"ANORMAL ARTIŞLARI VATANDAŞLARIMIZA YANSITMADIK"

Ayrıca Oktay "Küresel enerji piyasalarındaki anormal artışları göğüsleyerek vatandaşımıza yansıtmadık; bundan sonra da küresel eğilimlerin milletimize etkisini en asgari düzeyde tutmak için gayret göstermeye devam edeceğiz" açıklamasını da yaptı.

YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • M.B 2 yıl önce Şikayet Et
    daha dün sadece akmege yüzde 33 zam yapıldı
    Cevapla
  • Ömer Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    önce kamuda yapilan israflara çözüm bulun. bir başsavcı 3 bin motor koca bir jeepe biniyorsa burda bir sorun vardir. ayda kaç depo yakıt harciyor haberiniz var mi ? denetleyeniniz var mi ? üstüne bir de bakım maliyetleri... hele o arabayı özel işlerine de kullaniyorsa eline sağlık. bu verdigim en basit örnek. milletvekillerinin yaptiği israflari varin siz düşünün
    Cevapla
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar olarak 150-200 senelik bozulmanın aşağı düşüşün 20 senede toparlanıp, güçlenip yükselişe geçmesini kimse beklemesin. Bu doğru ve adil bir yaklaşım olmaz. Sıkıntılar dertler olacak ve arkasından esenlik gelecek inşaAllah. Herkes kendisinden ailesinden ve toplumundan sorumludur. Birey aile ve toplumsal olarak sırayla yapımızı düzeltip iktisad ederek herşeyin üstesinden geliriz evelAllah... Yeter ki iman edelim.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    futbolda fener düşmanlığı nasıl yıllardır spora darbe vuruyorsa ekonomide de milli üretim düşmanlığı oldukça enflasyon düşmez maalesef..
    Cevapla
  • %100 TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Malesef. Çözüm yok. Üretsende, tüketsende olmuyor. Her şey millette bitiyor. İsrafta sınır yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR