İBB'nin 5 bin taksi teklifi 10. kez reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kente 5 bin ek taksi planı UKOME'de reddedildi. Teklif daha önce 9 kez reddedilmişti. UKOME ek taksiye 10. kez karşı çıkmış oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2021 12:23 GÜNCELLEME 28.10.2021 13:06 EKONOMİ
İBB'nin 5 bin taksi teklifi 10. kez reddedildi
İBB'nin 5 bin taksi teklifi 10. kez reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin 5 bin taksi projesi, UKOME toplantısında oy çokluğu ile 10. kez reddedildi.

İBB, kent genelinde hizmet veren 17 bin taksinin yetersiz olduğunu söyleyerek yeni taksi projesi hazırlamıştı. Proje kapsamında 5 bin yeni taksinin İstanbul'da hizmete girmesi hedefleniyordu.

Daha önce de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında gündeme alınan teklif, 9 kez reddedilmişti.

Yenikapı Etkinlik Alanı, Dr. Mimar Sinan Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Ekim ayı toplantısında yeni taksi teklifi 10. kez oylamaya sunuldu. Toplantıda oylanan 5 bin taksi projesi oy çokluğu ile reddedildi.

Taksiciler'den UKOME öncesi Yenikapı'da eylemTaksiciler'den UKOME öncesi Yenikapı'da eylem

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • bay e 2 yıl önce Şikayet Et
    ekremi sevmem ama taksiye altarnatif yok .böylece tekelleşmiş çoğu güvensiz tipler.uber gibi birseyler lazım ki rekabet olsun kalite gelsin
    Cevapla
  • eski 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek seçimlerde antrikot şovmeni yunan imamoğlunu basitçe o koltuktan indirmek lazım. İnşallah İstanbullunun aklı başına gelmiştir. Gelmeyenlere de Allah basiret versin. Allah dilediği kulunu dileğine yönlendirir. Allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun kurulan tuzakları boşa çıkarsın.
    Cevapla
  • soru 2 yıl önce Şikayet Et
    5000 taksiyi 5000 pkklıya mı verecek bu adam bu inat neyin inadı. Onay verilen 1000 taksiyi trafiğe çıkarsın da görelim kimlere vermiş derdi neymiş.
    Cevapla
  • battal 2 yıl önce Şikayet Et
    ibb rant peşinde o kadar hdp liler var. istiyorlar ki her yere el atalım. secim zamanı bombalar patlarsa şaşırmayın
    Cevapla
  • Fenetbahce 2 yıl önce Şikayet Et
    Taksi acil ama acil sayısı artması lazim millet saatlerce taksi bekliyor taksiciluk otocenterde galerilerin elinde kalmis yazık istanbula sayiyi kesin artirin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR