Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız" dedi. Erdoğan, "Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2021 12:58 GÜNCELLEME 17.11.2021 14:03 EKONOMİ
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması

Son dakika haberi: AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlerinin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz.

2022 ve 2023'ü herhangi bir kırılmaya meydan vermeden, geride bırakabilirsek önümüzde hakikaten çok parlak bir gelecek bizi bekliyor. 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na son dakika 'Helalleşme' mesajı: Utanmadan...Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na son dakika 'Helalleşme' mesajı: Utanmadan...

Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. 

Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusur bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam.

"BIRAKIN BAĞIMSIZ OLARAK MERKEZ BANKASI KARARINI VERSİN"

(Faiz kararı) Merkez Bankası bağımsız değil mi? Bırakın da bağımsız olarak kararını o versin.

Gelişmiş ülkeler 2. Dünya Savaşı sonrasının en büyük ekonomik buhranının eşiğindedir. Bunu sosyal ve siyasi krizlerin izleyeceği aşikardır.

"MİLLETİMİZLE BİR MÜJDEYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

Milletimizle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Sondaj filomuza 4. gemimizi de ekledik. Üstelik bu gemi 7. nesil, en modern teknolojiye sahip, sıfır, yeni bir gemidir 

YORUMLAR 218 TÜMÜ
  • Ümit YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    yanındayız , yanındayız , yanındayız ...
    Cevapla
  • şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba biz yorum yazıyoruzda. Dolar ondanmı yükseliyor.vatandaşa göremi. sussak acaba düşermi?
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Faiz iniyor da ne oluyor inşaat ve otomotiv firmaları anında malının üzerine 50-100 bin ekliyorlar. Niye çünkü millet koşa koşa bankaya gidecek. Bu iş banka, otomotiv ve inşaat-emlak sektörüne yarıyor. Dolar karşısında Tl'nşn değer kaybetmesi cabası. İnanır mısınız? Bugğn berbere gittim, kesim ücretine 5 lira zam yapmış. Neymiş efendim sprey fiyatlarına zam gelmiş, dangalak ben sprey kullanmadım ki, yok elektrik fiyatları bile zamlanmış ancak kurtarıyor. Doların yükselmesi millete bahane oluyor. Anında zamı basıyorlar.
    Cevapla
  • adil paşa 2 yıl önce Şikayet Et
    yanındayız reisim sonuna kadar yanındayım
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Faizleri indiriyor fakat borc yuku oyle kabardiki hersey kat kat artiyor simdi biz ureticiyiz fakat faiz iniyor dolar firliyor diye uretimimizi pazara sunamiyoruz stok yapiyoruz sunsak zarar edecegiz mecburen hersey tam tamina zamlansin diye tekstil den tutun sekere undan tutun yedek parcalari tedarik etmiyecegiz dolar oldu 11 yarin olur 12 diyecek birsey yok.Hersey %100 artacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR