Ankara gayrimenkul sektöründe önemli bir ivme yakaladı

Pandeminin getirdiği kısıtlamaların azalmasıyla birlikte gayrimenkul sektöründe pozitif anlamda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelerden olumlu yönde en fazla etkilenecek şehirlerin başında da Başkent Ankara geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2022 17:02 GÜNCELLEME 18.01.2022 17:02 EKONOMİ
Ankara gayrimenkul sektöründe önemli bir ivme yakaladı
Ankara gayrimenkul sektöründe önemli bir ivme yakaladı

Gayrimenkul sektöründe alım satıma aracılık eden emlakçılara getirilen mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu sektörde önemli gelişmelere neden olurken, bu alanda öne çıkan firmalar kurumsal yapısını daha da güçlendirme fırsatı buldu. 

Merkezi Konya’da bulunan ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kerem Nükte Gayrimenkul de bu kapsamda öne çıkan şirketler arasında yer aldı. Kısa sürede Konya’da önemli projelere imza atan Kerem Nükte Gayrimenkul, 2022 ile birlikte Ankara’da faaliyet göstermeye başladığını duyurdu.

 Kerem Nükte Gayrimenkul

Ankara’ya özel danışman ekibi kuruldu

Kerem Nükte Gayrimenkul Ankara Direktörü Muhammet Dinç, Başkentteki faaliyetlerin geniş bir ekiple yürütüleceği bildirilirken, Çukurambar bölgesinde bulunan 1071 Usta Plaza’nın Kerem Nükte Gayrimenkul’un merkezi olacağını ifade etti.

Kerem Nükte Gayrimenkul Ankara Direktörü Muhammet Dinç

Ankara’nın gayrimenkul sektöründe son yıllarda önemli bir ivme yakaladığına dikkati çeken Dinç, şu ifadelere yer verildi:

“Pandeminin getirdiği kısıtlamaların azalmasıyla birlikte gayrimenkul sektöründe pozitif anlamda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelerden olumlu yönde en fazla etkilenecek şehirlerin başında da Başkent Ankara gelmektedir. Bu nedenle projelerimizin bir bölümünü Ankara’da yürütme kararı aldık. 2022 yılıyla birlikte Ankara’da faaliyetlerimize başladık. Ankara’yı tercih etmemizde, tüketicilere alternatif yaşam alanları sunan, iyi tasarlanmış ve sürdürülebilir satış performansı olan projelerin yoğunluğu etkili oldu.”

Dinç, şirketin Ankara'da da Konya'da olduğu gibi güven ve şeffaflık üzerine kurulu müşteri ilişkileri kuracağının altını çizerek, ilerleyen dönemlerde çalışmalarına hız vereceklerini ve proje sayısını artıracaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR