Albaraka Türk, yılın en itibarlı katılım bankası ödülüne layık görüldü

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen ve halk oylarıyla belirlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde yılın en itibarlı katılım bankası ödülüne layık görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2022 14:15 GÜNCELLEME 21.01.2022 14:19 EKONOMİ
Albaraka Türk, yılın en itibarlı katılım bankası ödülüne layık görüldü
Albaraka Türk, yılın en itibarlı katılım bankası ödülüne layık görüldü

Dünyanın en iyi katılım bankası olma hedefini sürdüren Albaraka Türk, yurtiçinden ve yurtdışından ödül almaya devam ediyor. Yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarını ödüllendiren The ONE Awards’ta Albaraka Türk kendi kategorisinde yılın en itibarlı bankası seçildi.

Albara Türk, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması baz alınarak düzenlenen The ONE Awards / Bütünleşik Pazarlama Ödülleri töreni 20 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Halk oylarıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda Albaraka Türk, katılım bankacılığı sektöründe birinci seçilerek “Yılın En İtibarlı Katılım Bankası” ödülüne layık görüldü.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz, “Bu yıl 8. kez düzenlenen ve sektörde en önemli standartlardan birine dönüşmüş olan ‘The ONE Awards’ta yılın en itibarlı katılım bankası seçilmiş olmaktan ötürü büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

Bağımsız olarak toplam 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda; güven, yakından tanıma, beğeni, tavsiye, inovasyon iletişim ve reklam çalışmalarını beğeni gibi farklı kriterlere göre verilen ödül, Pazarlama İletişimi sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilmekte.

Halk jürisi tarafından belirlenen araştırma sonucunda kendi kategorimizde birinci olmak ayrı bir gurur kaynağı. Aldığımız bu ödül yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaların taçlanması olarak görüyoruz. Bu konuda başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR