Binance Türkiye'den kripto para yatırımcılarına net uyarı!

Binance Türkiye, kullanıcılarını yeni ortaya çıkan bir dolandırıcılık yöntemine karşı uyardı. Binance dolandırıcılara karşı, “HİÇBİR SMS linkine tıklamayın! #Binance size SMS ile bağlantı göndermez." uyarısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2022 07:24 GÜNCELLEME 07.02.2022 09:18 EKONOMİ
Binance Türkiye'den kripto para yatırımcılarına net uyarı!
Binance Türkiye'den kripto para yatırımcılarına net uyarı!

Kripto para birimlerine olan ilgi her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Bu durum, kullanıcıların kolayca alım-satım yapabilecekleri borsalara olan ihtiyacı da artırıyor. Söz konusu borsalardan biri olan Binance Türkiye, ülkemizdeki kullanıcılara güvenli bir platform sunuyor.

Ancak bu dolandırıcıların pes edeceği anlamına gelmiyor. Sahte borsalar, internet siteleri ve reklamlar ile yatırımcıları kandıran sahtekarlar, popüler borsaları da hedef alıyor. Son olarak Binance Türkiye, kullanıcıları yeni bir yöntem konusunda uyardı.

BINANCE TÜRKİYE UYARIDA BULUNDU

Resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Binance Türkiye, kripto para yatırımcılarını yeni bir dolandırıcılık konusunda uyardı. Söz konusu yöntem SMS üzerinden gerçekleşiyor. Kripto yatırımlarınıza göz koyan sahtekarlar, size "Bilinmeyen bir IP adresinden çekim işlemi talep edildi. Eğer bu sen değilsen şu adımları izle." şeklinde bir mesaj gönderiyor.

Panik içerisinde kripto paralarının çalınmasından korkan yatırımcılar ise SMS‘deki linke tıklayarak, hesaplarına giriş yapıyor. Hemen ardından ise bilgilerinizi ele geçiren dolandırıcılar, size ait hesapları boşaltıyor. Binance buna karşı, “HİÇBİR SMS linkine tıklamayın! #Binance size SMS ile bağlantı göndermez.” uyarısında bulunuyor.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • TurcoBEY 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumlardan cehalet akıyor... Kripto artık kabul gören bir realite üzgünüm ama bu bir gerçek, Türkiye bile bu sistemin altyapısına uyumlu yasa taslağı üzerinde çalışıyor ama birileri hala inatla saçma sapan sözler söylüyor.
    Cevapla
  • ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    o kadar haklısın ki ...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    ahh haram insana nekadar tatli geliyor.Aksam yatmadan once telefonuna bakacak sabah kakinca para kazindigini gorecek.Halbuki sevgililer sevgilisi alin teri diyecek ondan sonra ben peygamberimi cok seviyorum diyecek.Seven sevdigi gibi yasamaya gayret eder arkadaslar.Birakin Allah askina su yahudi sistemlerini bitcoine kim para yatiriyorsa yahudinin degirmenine su tasiyor.
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın çalıştığın firma maaşı coin olarak öderse, alışverişler başlamaya devam ederse ne diyeceksin , benim ki sadece bir görüş, çok karşı olmamak lazım
    Cevapla
  • cxhkj 2 yıl önce Şikayet Et
    bu reklam kaç paraya yapılıyor acaba manşetten kripto borsası reklamı
    Cevapla
  • vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    binance butun kulanicilarina sms ile bu durumu bildirmelidir her kulanici haber takip etmiyor şans eseri bir haber sitesinde deng gelirse onlem alabir
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    yüz milyarlarca dolar dönüyor şu kriptoda ama adam akıllı hiç vergi alınmıyor. bürokratlar ya vergi almayı bilmiyor, yada arka kapıdan şahsi olarak vergi alan birileri var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR