Goldman Sachs, kripto para hizmetleri sunmaya hazırlanıyor

ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs , uzun süredir kripto para birimlerini yakından takip ediyor. Goldman Sachs 2022 yılının ikinci çeyreğinde varlık yönetimi müşterilerine kripto para hizmetleri sunmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2022 13:36 GÜNCELLEME 04.04.2022 13:36 EKONOMİ
Goldman Sachs, kripto para hizmetleri sunmaya hazırlanıyor
Goldman Sachs, kripto para hizmetleri sunmaya hazırlanıyor

Goldman Sachs ‘ın özel varlık yönetimi bölümünün yeni küresel dijital varlık başkanı Mary Rich’e göre, küresel bankacılık devi 2022’nin ikinci çeyreğinde müşterilerine Bitcoin ( BTC ) ve diğer kripto para birimleri için ilk yatırım araçlarını sunmaya başlamayı planlıyor. 

Goldman’ın özel varlık yönetimi bölümünün yeni küresel dijital varlık başkanı Mary Rich konu ile ilgili olarak şunları söyledi: 

Özel servet müşterileri için ekosisteme düşünceli ve uygun erişim sunmanın yollarını keşfetmek için firma genelindeki ekiplerle yakın bir şekilde çalışıyoruz ve bu, yakın vadede sunmayı umduğumuz bir şey.

Bunun yanında geçtiğimiz haftalarda ABD merkezli uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs , müşterilerine ikili kripto seçenekleri sunarak, kripto ile ilgili hizmetlerini genişletmeye çalıştığı açıklamıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR