Halkbank yine 'Yılın en iyi bankası' oldu

Halkbank bu yıl da hem bankacılık sektöründe hem de finansal hizmetler alanında Altın Ödüle hak kazanarak, “Yılın En İyi Bankası” seçildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2022 09:15 GÜNCELLEME 19.08.2022 09:46 EKONOMİ
Halkbank yine 'Yılın en iyi bankası' oldu
Halkbank yine 'Yılın en iyi bankası' oldu

Halkbank, Stevie Awards ödül organizasyonunun en büyük ödül programı olan “International Business Awards”ta (Uluslararası İş Ödülleri) 2021 yılında olduğu gibi bu yıl da hem bankacılık sektöründe hem de finansal hizmetler alanında Altın Ödüle hak kazanarak, “Yılın En İyi Bankası” seçildi.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 19. kez düzenlenen ödül programında, dünyanın en iyileri arasına adını yazdıran Halkbank, 8 altın, 11 gümüş ve 10 bronz ödül olmak üzere toplam 29 ödüle layık görülerek programda en fazla ödül kazanan kurumlar arasında yer aldı. Halkbank, ayrıca “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Şirketleri” kategorisinde Gümüş Ödüle hak kazandı.

Osman Arslan

“International Business Awards”ta, çalıştığı kurumun başarısına olan katkısı ve liderliğiyle Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Bankacılık Sektöründe Yılın Yöneticisi” Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Başvuruda Arslan’ın Halkbank başarısına olan katkıları, Halkbank’ın projelerinde bizzat rol alması, sosyal sorumluluk projelerindeki bireysel katkısı ve kadın girişimciliğin gelişimi konusunu sahiplenerek Üreten Kadın Buluşmaları gibi etkinliklerde bizzat bulunması, Halkbank Değer Modeli’ndeki faaliyetlere olan liderliği vurgulanmıştı. Arslan bu faaliyetlerle, jüriden en yüksek puanları alarak Altın Ödül'e layık görüldü.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılın en iyi bankası ama bankanın hissesini alan batıyor ben yaklaşık 5 yıl önce gram altını 143 ₺ den bozdurarak 13.50 ₺ den borsadan hisse aldım battım ağlayanım yok
    Cevapla
  • bankacı. 1 yıl önce Şikayet Et
    2001 Yıllı kamu Bankalarını hortumlayıp faturayı o zaman gariban banka çalışanlarına faturayı kesen o vicdansızlar neden ceza verilmedi veya verilmiyor koskoca kamu Bankalarında altmış bin pırıl pırıl banka çalışanları kandırıp havuza aldılar sonrada kendilerin branşı olamayan değişik unvanlarda veya değişik kurumlara atadılar 2001 dönemindeki şu anda çoğuları miletvekili hakımızı onlara helal etmiyoruz .
    Cevapla
  • Baki 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmayın Ziraat halkbank Vakıfbank bunların internet bankacılığı rezil halde bazı durumlarda şubeye gitmeden işlem yapılamıyor ayrıca uygulama da berbat karekod ile 11. Denemem de halk dan zor para çekiyorum
    Cevapla
  • Mobil uygulaması 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk bankın mobil uygulaması çok karışık ve kullanışsız. Kurumum zorunlu tutmasa kenara atacağım.
    Cevapla
  • Mrd 1 yıl önce Şikayet Et
    Mobil bankacılık sistemi kağnı gibi. çok kullanişsız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR