İstanbul Havalimanı ve Türk havacılığına övgü

İGA İstanbul Havalimanı, başarılarıyla dünyanın gündeminden düşmüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2022 10:00 GÜNCELLEME 21.08.2022 10:00 EKONOMİ
İstanbul Havalimanı ve Türk havacılığına övgü
İstanbul Havalimanı ve Türk havacılığına övgü

İGA İstanbul Havalimanı, Avrupa ve ABD'deki havayolu şirketlerinin zor zamanlardan geçtiği günlerde başarılarıyla dünyanın gündeminden düşmüyor. Japonya merkezli Nikkei Marketing Journal'deki habere göre, Türk havacılık sektörü oyuncuları, Kovid-19 krizinin en yoğun olduğu dönemde bile özellikle kamu işletmeleri çalışanlarının çoğunun işten ayrılmasına izin verilmemesi sayesinde taleplerdeki ani canlanmaya yanıt verebildi. Değinilen bir diğer nokta da İstanbul Havalimanı'nda, terminaldeki kalabalığa rağmen karmaşadan eser olmaması oldu.

HEATHROW'UN ÖNÜNDE

Fransız Les Echos Gazetesi de THY'nin İstanbul Havalimanı'nın artan kapasitesinden her zamankinden fazla faydalandığı bilgisine yer verdi. Haberde İstanbul Havalimanı'nın mayıs ve haziran aylarında uluslararası trafik bakımından Londra Heathrow, Charles De Gaulle, Amsterdam ve Frankfurt havalimanlarının önünde olduğu vurgulandı. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili de, Türkiye'nin önde gelen destinasyonlardan biri olduğunu ve turizme önemli yatırımlar yapıldığını aktardı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR