Bakan Kirişci'den balıkçılara işletme kredisi müjdesi: Yarından itibaren başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankamız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da yarından itibaren başlayacaktır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2022 22:32 GÜNCELLEME 31.08.2022 22:35 EKONOMİ
Bakan Kirişci'den balıkçılara işletme kredisi müjdesi: Yarından itibaren başlıyor
Bakan Kirişci'den balıkçılara işletme kredisi müjdesi: Yarından itibaren başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Sarıyer Kireçburnu Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen 'Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'na katıldı.

"BALIKÇI KARDEŞLERİMİZE ZİRAAT BANKAMIZ BİR İŞLETME KREDİSİ KULLANDIRACAK"

Programda konuşma yapan Bakan Kirişçi, "Akaryakıtla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini henüz almadık ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Her zaman, her daim yanınızda olmuş saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yine talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankamız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da yarından itibaren başlayacaktır." dedi.

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tarafsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Emmi iş yeri ve üretimi olmayana Allah için vermeyin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR