Anadolu Yakası’nın en büyük parke&kapı showroomu Cesa Yapı tarafından açıldı

Cesa Yapı, Pendik’te açılışını gerçekleştirdiği 1.250 metrekarelik depo ve showroomu ile dünyada orman ürünleri sektörünün ilk 10 şirketi arasında yer alan Yıldız Entegre’nin ana bayisi oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 15:05 GÜNCELLEME 30.09.2022 16:06 EKONOMİ
Anadolu Yakası’nın en büyük parke&kapı showroomu Cesa Yapı tarafından açıldı
Anadolu Yakası’nın en büyük parke&kapı showroomu Cesa Yapı tarafından açıldı

İnşaat sektöründe onlarca başarılı projeye imza atan Cesa Yapı Gayrimenkul, ülkemizin orman ürünleri sektöründeki en başarılı şirketi Yıldız Entegre’nin ana bayisi olarak İstanbul Pendik’te Anadolu Yakası’nın en büyük parke & kapı showroomunun açılışını gerçekleştirdi. 30 Eylül tarihinde gerçekleşen iş ve sektör dünyasının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, satışa sunulan ürünler davetlilere tanıtıldı.

70 yılı aşan yolculuğunda imza attığı projelerle öne çıkan Cesa Yapı, Pendik’te açtığı showroomunda, Yıldız Entegre’nin özel ürünlerinin satışını yapacak. “Doğaya ve İnsana Saygı” ilkesiyle çalışmalarına devam eden Yıldız Entegre’nin en büyük ana bayisi olan Cesa Yapı’nın yeni showroomu başta Varioclic, Terraclic ve Variodor olmak üzere diğer dekorasyon ürünlerinin de sergilendiği ve satışının yapıldığı bir adres olarak dikkatleri çekiyor.

Müşterilerine ihtiyaç duydukları ürünleri yeni showroomunda detaylı inceleme fırsatı sunan Cesa Yapı, aynı lokasyondaki depo alanı, güçlü stoğu, geniş ürün yelpazesi ve sunduğu bütüncül hizmetlerle sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR