Binance'dan siber saldırı açıklaması

Kripto para devi Binance'dan '100 milyon dolarlık kripto para çalındı' haberilerine açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2022 08:20 GÜNCELLEME 07.10.2022 17:57 EKONOMİ
Binance'dan siber saldırı açıklaması
Binance'dan siber saldırı açıklaması

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Son dönemde gündeme gelen siber saldırı hakkındaki haberler BNB Chain ile sınırlı olmakla beraber Binance ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Binance, BNB Chain üzerinde kontrol sahibi değildir.

BNB Chain, topluluğu tarafından yönetilen, herhangi bir merkezi olmadan çalışan ve günlük aktif kullanıcı sayısı bakımından dünyanın en büyük akıllı sözleşme blokzinciridir. Operasyona geçmesinden bu yana, 163 milyon farklı adresten 3 milyar işlemi gerçekleştirerek düşük gas ücretleri ve sıfır gecikme süresi sayesinde geliştiriciler için büyük bir kullanıcı kitlesini erişime sunmaktadır. Binance ise DeFi, Meta Evrenler, blockchain oyunları, NFT’ler ve daha fazlasını kapsayan birden çok kategoride Binance Smart Chain’i kullanan 1.400’ün üzerindeki proje ve dApp’ten oluşan bir ekosistemdir.

Bir zincirler arası köprü olan BSC Token Hub’da gerçekleşen bahsi geçen olayda Binance’in herhangi bir kaybı ve zararı bulunmamaktadır ve bu durumdan Binance kullanıcıları herhangi bir şekilde etkilenmemiştir.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar böyle bir açıklama yarın birgün komple battık diyecekler dikkat edin biances dan çıkın
    Cevapla
  • can 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortada Para yok Var sananlar Bakmislar Bir Anda yok
    Cevapla
  • aliveli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bankadan aldığın digital altın/döviz de yok, bankya git 1milyon dolarımı istiyorum de bakayım ne diyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin kazanip birilerinin kaybettigi yer kumardir kumarsa haramdir nokta
    Cevapla
  • Bidd 1 yıl önce Şikayet Et
    Elektrikler dünya çapında kesilecek o zaman konu tam kapanır hazır olun
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığınız bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın işini iyi bilen sabreden analiz eden bir insan 100 bin TL ile aylık 20 bin tl 30 bin tl arası kazanç sağlıyor bunu yapan insanlar var adam milyonlar verip taksi plakayla ev alıp kıra ya vererek kazanamadığı parayı 100 bin tl ile 20 30 bin kazanmak neresi saçma neresi kötü neresi kötü. Adamlar krizden para kazanıyor kimi kaybediyor beyin bedava. Ama bedava konuşmayın
    Cevapla
  • Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlamışsında nolmuş? İki üç defa 40 katlı binaya tırmananlar alkış alıyor ama, peşine düştü öldü haberi gelince, vah vah alıyorlar. Biliyormusun?
    Cevapla
  • YÖRÜK 1 yıl önce Şikayet Et
    neresi kötü biliyormusun o iyi analiz ediyor par kaanıyor dediklerin varya birilerinin kaybetmesi üzerinden kazanıyorlar iyi bilenlerde keriz silkeliyor olay bu kadar basit
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    senin ne anladığın ya da bildiğin de önemli değil. Şu anki yapısıyla kripto paralara caiz diyen hiçbir dini kurum ya da ehl-i ilim yetkiliye rastlamadım. Bence, bana göre deyip araştırmadan, tetkik etmeden kendince fikir beyan eden cahiller için birşey diyemem. Cevaz verilmeyen birşeye para hırsıyla kim girerse kar bile etse sonuç itibariyle kaybetmiştir. Herkes neticede kendi imtihanını yaşıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR