Sanal mağazalar için önemli karar! Sattıkları ürünü göndermeyince 3 yıl ceza aldılar!

Samsun'da 2 kişi internetten satışa sunulan kulaklığın parasını alıp kulaklığı göndermedikleri gerekçesiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılandıkları mahkemece 3 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2022 17:51 GÜNCELLEME 10.11.2022 17:55 EKONOMİ
Sanal mağazalar için önemli karar! Sattıkları ürünü göndermeyince 3 yıl ceza aldılar!
Sanal mağazalar için önemli karar! Sattıkları ürünü göndermeyince 3 yıl ceza aldılar!

Samsun'da ikamet eden H.A. sahibinden.com sitesinde 650 liraya satışa sunulan kulaklığın parasını verilen hesaba yatırmasına rağmen kulaklık kendisine gönderilmeyince soluğu adliyede aldı.

H.A.'nın şikayeti üzerine olayla ilgili M.T. ve C.B. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Mahkeme her iki şahsı da 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırdı.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu avukat kim bana da lazım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi hapis hane degilmi gider yatarim diyor oh ne dogrusu yaş ocaklarında calistirmak
    Cevapla
  • kurum 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul bilişim noldu
    Cevapla
  • hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence zararın karşılığı olan miktar tazmin edildikten sonra vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı etmeli. Ülkede her türlü manyağı besleye besleye bir hal olduk
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de MADENİ YAĞ MARKET ten iki adet Mobil Süper 3000 5w30 4 lt lik motor yağı aldım. Birini gönderdiler ikincisini göndermediler. İki buçuk ay oldu. Hâlâ gönderecekler. Yorumları okudum ben gibi mağdur çok kişi var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR