Eskişehir’de suya büyük zam!
Eskişehir’de bugün toplanan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Genel Kurulu’nda, şebeke suyuna yüzde 70 zam oy çokluğu ile kabul edildi.
GİRİŞ 25.11.2022 20:49
GÜNCELLEME 25.11.2022 20:49
EKONOMİ
Dün toplanan ESKİ Genel Kurulu’nda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantı bugüne ertelenmişti. Bugün tekrar toplanan kurulun en önemli gündem maddesi ise şebeke suyuna yapılacak zam oldu.

Kurulda oy çokluyla alınan karara göre metreküpü 5,29 TL olan su fiyatı 9,64 TL’ye yükseldi. Atık su bedeli ise 2,64 TL’den 3,86 TL’ye yükseldi. Böylelikle toplam su bedeli 7.93’den 13.50’ye yükselirken, şebeke suyuna yapılan zam yüzde 70 olarak açıkladı. Zamlı tarifenin ise 28 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı öğrenildi.
YORUMLAR 30
TÜMÜ
-
Okur 3 yıl önce Şikayet EtEskişehir için her şey çok güzel oluyor.Beğen
-
Mehmet 3 yıl önce Şikayet EtÇok üzücü ağızlarını açtıklarında sosyal belediyecilikten bahsedenler belli oldu yakında seçim var görüşeceğiz Eskişehir'e bu su zammı yakışmadı birde %70 hocam hiç yakışmadıBeğen Toplam 1 beğeni