AB ülkesi Baykar'ın kapısını çaldı: Biz de SİHA istiyoruz

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB2'lere dünyanın ilgisi artarak devam ediyor. Avrupa Birliği üyesi ülkenin SİHA tedariki için BAYKAR ile görüşmelere başladı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2023 11:31 GÜNCELLEME 30.01.2023 16:29 EKONOMİ
AB ülkesi Baykar'ın kapısını çaldı: Biz de SİHA istiyoruz
AB ülkesi Baykar'ın kapısını çaldı: Biz de SİHA istiyoruz

Türkiye'nin savunma sanayiinde çığır açan yerli insansız hava araçlarına ilgi sürüyor. ABD ve Çin'li rakiplerini geride bırakarak 28 ülkeye ihraç edilen Bayraktar TB-2 için bir ülke daha Baykar'ın kapısını çaldı.

AB ÜYESİ PORTEKİZ SİHA İSTİYOR

Avrupa Birliği ülkesi Portekiz'in, geliştirdiği SİHA/İHA'larla dünyada harp paradigmasını değiştiren BAYKAR'la görüşmelere başladığı açıklandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho ile düzenlenen ortak basın toplantısında "BAYKAR ile Portekiz arasında görüşmelerin başlamış olduğunu da öğrendim." açıklamasında bulundu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Adıyaman li 1 yıl önce Şikayet Et
    Babacan duymasın dokunmaya kalkar.
    Cevapla
  • Muho 1 yıl önce Şikayet Et
    Babacana bir dokunacaklar pir dokunacaklar bir daha oturduğu yerden kalkamayacak
    Cevapla
  • Hüseyin TONYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkı ona dokunaçak az kaldı
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    maket uzmani ve yorumcu buna da uyunca maket der dunya maket icin mi para veriyor nerde manyak deli var ise yorumcu haberci olmus bir maket ile gercek seyi bile bilmiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kudurun içimizdeki ebedi vatan hainleri bakın siha oyuncaklarını Portekiz’de alıyor bu sihaları uzaydan marslılarda gelip sipariş verse siz yine bu ülkeye hainlik yapmaya devam edeceksiniz soyunuz kurusun emi
    Cevapla
  • Müdafa 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Türk halkının göz bebeği olan Bayraktar firması ve ailesi kanı bozuk bebecan tarafından dokunulacakmış ey bebecan yemin ediyorum Türk halkı seni öyle bir kaba koyması yapar ki Ana beni neden doğurdun diye haykıracak zamanın bile kalmaz halk olarak hainlere uyarınız haddinizi biliniz cezanız çok ağır olacak halk olarak kimin kanı bozuk olduğunu olmadığını çok iyi biliyoruz ceza gününüz çok yakın.
    Cevapla
  • nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Portekiz naapacakmış bu maketleri, onlara bol bol heykel ve saman satın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR