Bayer'den deprem bölgesine 1 milyon avro bağış

Bayer, Kızılay ve Ahbap Derneği'nin afet bölgelerindeki çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla toplam 1 milyon avro bağışta bulunduğunu duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2023 14:00 GÜNCELLEME 09.02.2023 14:00 EKONOMİ
Bayer'den deprem bölgesine 1 milyon avro bağış
Bayer'den deprem bölgesine 1 milyon avro bağış

Bayer'den yapılan açıklamada, "Bayer olarak ilk andan itibaren resmi ve sivil kurumlarla iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Bu yaklaşımla Kızılay ve Ahbap Derneği'nin afet bölgelerindeki çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla toplam 1 milyon avro bağışta bulunuyoruz. Ayrıca, dünya genelinde tüm Bayer çalışanlarının katılabileceği bir bağış kampanyası düzenleyerek toplanan yardıma eş değer tutarda ek bağış sağlıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Bununla birlikte medikal yardım için bölgeye gitmek isteyen tüm gönüllü şirket çalışanlarının, AFAD ve Kızılay gibi yetkili kamu otoriteleriyle koordine olarak gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerinin desteklendiği aktarılan açıklamada, "Çalışma arkadaşlarımızla birlikte her türlü desteğin sağlanabilmesi ve ihtiyaçların bölgelere ulaştırılabilmesi için çalışmaya, desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulunuldu.

KAYNAK : AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR