Havaist, araçlarıyla deprem bölgesinde hizmet veriyor

İstanbul Havalimanı'na taşıma hizmeti veren Havaist araçları, deprem bölgesinde güvenlik güçlerinin konaklaması ve mobil şarj istasyonu olarak hizmet veriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2023 16:13 GÜNCELLEME 16.02.2023 16:13 EKONOMİ
Havaist, araçlarıyla deprem bölgesinde hizmet veriyor
Havaist, araçlarıyla deprem bölgesinde hizmet veriyor

İstanbul Havalimanı'na taşıma hizmeti veren Havaist'ten yapılan açıklamada, şirketin araçlarının bir bölümünün personeliyle Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından İstanbul Valiliği koordinasyonu ile bölgeye gönderildiği belirtildi.

Bölgedeki binaların hasarlı olması nedeniyle araçların bir bölümünün görev yapan güvenlik güçlerine konaklama imkanı sunduğu ve mobil şarj istasyonu olarak hizmet verdiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Depremin ilk anından itibaren gerek yardım malzemelerinin bölgeye güvenli bir şekilde ulaştırılması gerekse bölgedeki yardım çalışmalarına katkı sunmak amacıyla Havaist araçları seferber edilmiştir. AFAD gönüllüleri, İstanbul Havalimanı'na ücretsiz taşınırken aynı zamanda bölgeden tahliye edilen depremzede vatandaşlarımızın da havalimanından şehir merkezine gidişlerinde ücretsiz taşıma imkanı sunulmuştur. Ayrıca Havaist personeli yerel belediyelere ait kamyon, tır gibi araçları kullanarak bölgede devam eden enkaz kaldırma çalışmalarına destek olmaktadır."

KAYNAK : AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR