Rusya, Türkiye dahil 19 ülkeye vize kolaylığı sağlayacak

Rus hükümeti, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 19 ülkenin vatandaşlarına, otel rezervasyonuna bağlı olarak 6 aya kadar vize verebilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2023 17:38 GÜNCELLEME 21.02.2023 17:40 EKONOMİ
Rusya, Türkiye dahil 19 ülkeye vize kolaylığı sağlayacak
Rusya, Türkiye dahil 19 ülkeye vize kolaylığı sağlayacak

Rus hükümetinin onayladığı karara göre, belirli otel ve konaklama tesislerinde rezervasyon yapan 19 ülkenin vatandaşlarına vize kolaylığı sağlanacak.

Söz konusu vatandaşlara 6 aya kadar vize verilmesine karar verilirken, vize kolaylığı sağlanacak ülkeler arasında Türkiye’nin yanı sıra Çin ve Suudi Arabistan gibi ülkeler de yer alıyor.

KAYNAK : AA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar batı rusya ile osmanlıyı savaşırdı. Kendisi hiç savaşmadı ruslarla. Abdülhamit avrupalıların birbirine düşeceğini ve zayıflayacağını biliyordu. Osmanlıyı savaşın dışında tutup ayağa kaldıracaktı. Şimdi ingilizlerle rusları savuşturmak zamani
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavurdan dost olunmuyor ben gordum yaşadim 7 yildir yurtdisindayim çinlisi korelisi ayni malzeme
    Cevapla
  • ppm 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya,savaş içinde iken Kuran-ı-Kerim'in yakılmasına bile tepki gösterdiği için bizim yegane dostumuzdur bu dünyada,hiçbir avrupa ülkesine değiştirmem onları !!!
    Cevapla
  • isini yap 1 yıl önce Şikayet Et
    ecnebiden dost olmaz. aklini basina al. devletlerin cikar iliskisi vardir.
    Cevapla
  • Haci 1 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir, oyuna gelme müslüman !!! Kuran'ı Kerim'de buyuruyor : ONLARİ DOST EDİNMEYİN ONLAR ( KAFİRLER ) BİRBİRLERİNİN DOSTUDURLAR !!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır görünürde ayıdan post, rusdan dost olmaz bu kesin Kur'an'a tepki göstermesine sevindim ama içinde bulunduğu batı ile durumundan kaynaklandığını düşünüyorum İslam'a tam tâbi olmadıkça benim süper dostum olmaz anca ticari bir devlet çıkar çıkar olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR