Bakan Kurum duyurdu: TOKİ'den indirim müjdesi

Bakan Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini hatırlatırken, yeni bir kampanyayı 24 Nisan’da başlatacaklarını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2023 11:26 GÜNCELLEME 12.04.2023 12:10 EKONOMİ
Bakan Kurum duyurdu: TOKİ'den indirim müjdesi
Bakan Kurum duyurdu: TOKİ'den indirim müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, halkın ihtiyaç ve taleplerine cevap veren bir kurum olan TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yönelik yapılan ve 24 Nisan’da başlatılacak olan yeni bir kampanya duyurdu.

TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik müjdeli haberi paylaşan Bakan Kurum, “Biliyorsunuz, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenliyoruz. Tabi TOKİ’miz bunu daima yapıyor. Çünkü TOKİ halkın ihtiyaçlarına, taleplerine istisnasız cevap veren bir kurumdur, halkın kurumudur.” ifadelerine yer verdi.

“BİNLERCE KARDEŞİMİZİN MERAKLA BEKLEDİĞİ YENİ KAMPANYAYI 24 NİSAN’DA BAŞLATIYORUZ”

Bakanlık olarak sürekli yaptıkları kampanyalarda değişen indirim oranlarıyla vatandaşlara bir ödeme kolaylığı sağladıklarına dikkati çeken Bakan Kurum, “Binlerce kardeşimiz de bu kampanyalardan istifade ediyor. Şu anda kardeşlerimizin merakla beklediğini biliyorum. Şimdi de yeni bir kampanyayı daha 24 Nisan’da başlatıyoruz.” dedi.

TOKİ'den yeni indirim kampanyası

“TOKİ’DEN KONUT VE İŞYERİ SAHİBİ OLANLARA KALAN BORÇLARINI PEŞİN ÖDERSE YÜZDE 25, ARSADA İSE YÜZDE 12.5 İNDİRİM İMKÂNI SAĞLIYORUZ”

Bakan Kurum müjdeli haberinde, TOKİ’ye borcu olan vatandaşlara yönelik indirim kampanyası rakamları hakkında ise, “TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indirim imkânından faydalanacak. Arsalarda da yine peşin ödeyen vatandaşlarımıza, yüzde 12.5 indirim imkânı sağlıyoruz. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs’a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” bilgisine yer verdi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 52 TÜMÜ
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    ayın 19 unu bekliyoruz kardeşim
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    İstanbul için arsa kuraları çekildi bitti, halen daha E-devletten kazanılmış bir hak görünmüyor, nedir neyin nesidir , kime nerde ne çıktı , ödeme tablosu vs. herhangi bir açıklamada yok. Neyi veya ne zamanı bekliyorlar anlamış değilim ???
    Cevapla
  • devran 11 ay önce Şikayet Et
    şehirlerimizin etrafı yamaclar devlet arazisi kura çekeceğinize parselleyip evsiz barksız vatandaşa 250 şer metrekare versenize toki taş bina yapacağına dış duvarları ev gibi kalın prefabrik bina imal etse arsa verdiği vatandaşa kar marjı gözetmeden satsa 100 metrekare bir prefabrik fabrika çıkış maliyeti 60-70 bin civarında altının betonu ile 120 bin tl ye insanlar ev sahibi olsa
    Cevapla
  • Kadim.. 11 ay önce Şikayet Et
    Körfezde 4 yıl önce sonuçlanan TOKİ kuralarinin daha ihalesi bile yapılamıyor.. biraz aceleci olmak lazım sayın bakanım..
    Cevapla
  • Toki 11 ay önce Şikayet Et
    Toki kredi borçlarını sabitlensin Altı aydan altı aya zam gelmesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR