Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na sert cevap!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Sayın Kılıçdaroğlu bizim yolumuz belli, alnımız açık. Yüksek faiz vermiyoruz, 'Bize borç değil yatırım için gelin' diyoruz. Tefecilerle değil yatırımcılarla görüşüyoruz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2023 17:40 GÜNCELLEME 18.04.2023 17:43 EKONOMİ
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na sert cevap!
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na sert cevap!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert cevap verdi.

"KILIÇDAROĞLU TEFECİLERLE GÖRÜŞÜYOR"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçeklikle bağdaşmayan ''300 milyar dolar getireceğim'' vaadini eleştiren Hazine ve Maliye Bakanı Nurredin Nebati, "300 milyar dolar nasıl gelecek? 300 milyar dolarlık fonun buraya gelmesi için çok özel bir ikramı olması lazım. Bunun Türkçesi tefeciliktir, size tefeci faizi vereceğim bana o parayı getirin demektir" dedi.

"BİZE BORÇ DEĞİL YATIRIM İÇİN GELİN DİYORUZ"

Kendisine sosyal medya hesabından sataşan Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap veren Bakan Nebati, "Sayın Kılıçdaroğlu bizim yolumuz belli, alnımız açık. Yüksek faiz vermiyoruz, 'Bize borç değil yatırım için gelin' diyoruz. Tefecilerle değil yatırımcılarla görüşüyoruz. İnsanımıza daha fazla iş imkanı yaratmak, üretimi ve ihracatı artırmak için yapıyoruz ne yapıyorsak. Üretime ve istihdama darbe vurma pahasına küresel tefecilerin peşinde koşan, bunca yıllık kazanımı heba edecek ithal ekonomi komiserlerinden medet uman senin gibilerin ne yaptığımızı anlamaması doğal." dedi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Her oy stratejik öneme sahip.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım sıkı bir denetim yapın lütfen devlete soğan ve patates operasyonu yapıyorlar gereken en sert şekilde müdahale edin milletin derdiyle dertlenmeyen lütfen
    Cevapla
  • Ata Ersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah chp ve avaneleri ne frsat vermedin.
    Cevapla
  • Cezeri 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı raporlarda okudum, Kemal İMf ile anlaşıp, faizleri de %50'ye çıkaracak, böylelikle Avrupanın tefecilerine TC hazinesini açacak, sömürtecek. Temiz dediği para sömürücü tefeci parası, yatırım dediği de bono alan bı tefeci tayfası, gram istihdam ve yatırım yok aslında, ülkeyi sömürtme var. Tıpkı 90'lardaki gibi. Satacak ülkeyi.
    Cevapla
  • miroglu 2 yıl önce Şikayet Et
    cok doğru söylemiş Nurettin nebati bay Kemal anladiysa
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR