Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımız yeni müjdeleri paylaşacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki ilk konutların teslimatının yarın yapılacağını söyledi. Bakan Kurum, Yarın da Gaziosmanpaşa'da Sayın Cumhurbaşkanımızla bayram müjdesini paylaşacağız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2023 12:05 GÜNCELLEME 21.04.2023 12:11 EKONOMİ
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımız yeni müjdeleri paylaşacak
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımız yeni müjdeleri paylaşacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, açılış ve ziyaretleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Bugün ise Beyoğlu'na giden Bakan Kurum, burada toplu açılış törenine katıldı. Törende, Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 398 Konut 20 Dükkan Anahtar Teslimi, Millet Bahçesi Otopark ile Nikah Salonu Temel Atma ve Ekolojik Mahalle Bahçesi'nin açılışı yapılacak. Önemli açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramda müjdeleri olduğunu vurguladı.

"398 YENİ KONUTLARIMIZI DA HAK SAHİBİ KARDEŞLERİMİZE TESLİM EDİYORUZ"

Bakan Kurum'un konuşmasından satır başları şöyle:

"Eser siyaseti için sizlerle bir aradayız. İstanbul'umuzun daha huzurlu olması için dev bir adım daha atıyoruz. İstanbul'un nefes alacağı bir alan olacak burası. Öte yandan 398 yeni konutlarımızı da hak sahibi kardeşlerimize teslim ediyoruz bugün. Beyoğlu için 424 otoparklı nikah salonumuzun da temellerini bugün atacağız. 39 ilçemize olduğu gibi Beyoğlu'nda da örnek projeler üretmeye devam ediyoruz. İstanbul’umuzda bu aziz şehrin, dört bir yanında dönüşüm yapıyoruz. Sosyal konutlar yapıyoruz, millet bahçeleri yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu şehre 20 yıldır hizmet ediyoruz, çalışmalar yürütüyoruz.

"CUMHURBAŞKANIMIZ YENİ MÜJDELERİ PAYLAŞACAK"

Yarın da Gaziosmanpaşa'da Sayın Cumhurbaşkanımızla bayram müjdesini paylaşacağız. Projelerimizi vatandaşlarımız ve belediyelerimizle hayata geçirmeye devam edeceğiz. 500 bin bir yakada 500 bini bir yakada yeni İstanbul'un temellerini atarken, Sayın Cumhurbaşkanımız yeni destek ve müjdeleri milletimizle paylaşacak.

"GÜZEL HEDEFLERLE KÖTÜ EMELLER YARIŞACAK, UMUTLARLA SAHTE HAYALLER YARIŞACAK"

AK Parti olarak kararlıyız. İstanbul’umuzun mahallelerinde gece gündüz çalışacağız. Bu seçimde partiler değil, zihniyeler de yarışacak. Güzel hedeflerle kötü emeller yarışacak, umutlarla sahte hayaller yarışacak. Diyorlar ki 'bedava konut vereceğiz.' Verin, elinizden tutan mı var? İki gün önce İstanbul Finans Merkezi'ni 65 milyar liralık projeyi bitirip teslim ettik. Hemen arkasından Fikirtepe’de anahtarlarımızı teslim ettik. 2. 3. etabın sözünü verdik. Bugün Beyoğlu’ndayız. Temellerimizi atıyoruz, fidanlarımızı dikiyoruz. Yarın Gaziosmanpaşa’dayız yeni temelleri atacağız, anahtarlarımızı vereceğiz. Bayramda afetzede kardeşlerimizin yanındayız onlara söz verdiğimiz ilk evlerimizin anahtarlarını vereceğiz. Öyle boş vaatlerle olmuyor. Üreteceksin, bitireceksin dertleneceksin, hayalleri bir bir gerçeğe çevireceksin. Bu seçim İstanbul Finans Merkezi ile ekonomik bağımsızlığımızı güçlendireceğiz diyenlerle, Londra'daki o tefecilerden borç alacağız diyenlerin seçimi olacak."

KAYNAK : DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler size bakanım, göremeyenim. 21 sene sonra da -cak ve -cek diyorsun, bravo.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyede ki khk lilar bit ler de isci kadrosu mujjdesi bekliyor hala gelmedi 2018 den beri bekliyoruz
    Cevapla
  • a 60 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapı kayıt belgesi iptal edilenlerin mağduriyetinin çözümü için bir çalışma varmı?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    2000 ler için kademeli emeklilik istiyoruz
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis çıraklık okulu sigorta başlangıcı sayılsın istiyoruz reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR