ASKON'dan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, "14 Mayıs 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a ve Cumhur İttifakı Listelerine hayırlı zaferler diliyoruz." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2023 10:28 GÜNCELLEME 27.04.2023 10:28 EKONOMİ
ASKON'dan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek
ASKON'dan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek

ASKON'dan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na destek açıklaması geldi.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın yanında olduklarını bildirdi.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NDA BÜYÜK TÜRKİYE MİMARININ YANINDAYIZ"

Orhan Aydın, "Anadolu Aslanları (ASKON) olarak yerli ve milli her meselenin destekçisi olduğumuz gibi bugünde Türkiye Yüzyılı'nda Büyük Türkiye Mimarının yanındayız." açıklamasında bulundu.

"14 Mayıs 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı Listelerine hayırlı zaferler diliyoruz." ifadelerini kullanan Aydın, desteğini belirtti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR