Meslekte Birlik Grubu’ndan İSMMMO’ya 'İmamoğlu' tepkisi

Meslekte Birlik Grubu Adına Grup Başkanı Ethem Yüksel Kahveci, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (İSMMMO) sosyal medya hesabından yaptığı Ekrem İmamoğlu paylaşımına tepki gösterdi. Kahveci, "İSMMMO'yu kınıyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2023 09:58 GÜNCELLEME 09.05.2023 11:10 EKONOMİ
Meslekte Birlik Grubu’ndan İSMMMO’ya 'İmamoğlu' tepkisi
Meslekte Birlik Grubu’ndan İSMMMO’ya 'İmamoğlu' tepkisi

Meslekte Birlik Grubu Adına Grup Başkanı Ethem Yüksel Kahveci tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

08.05.2023 GÜNÜ İSMMMO resmi sosyal medya hesaplarından yapılmış olan siyasi paylaşımı, tarafgirliği, ve provokatörlüğü sonuna kadar lanetliyor ve kınıyoruz.

İşi gücü siyaset yapmak olan odanın yöneticileri, odamıza tescilli teröristleri davet etmenin yanı sıra şimdi de genel siyasetten dem vurmaya başlamıştır.

İSMMMO’YA GÜVEN SIFIRLANMIŞTIR”

30 yılı aşkındır meslek ve meslektaş adına tek bir adım atmamış olan oda çoğunluğunu elinde bulunduran zatların odayı, hangi amaçlar için “kullandığı” bir kez daha görülmüştür…

Milletimizi provoke etmeye çalışan İSMMMO’ya, zaten olmayan güven sıfırlanmış, odanın yöneticilerinin olmayan itibarları eksiye inmiştir.

“ORTAMI GERMEMEYE DAVET EDİYORUZ”

Bu yapılan paylaşım, kardeşliğe sıkılan bir kurşundur. Provokatörlüğün daniskasıdır. Kutuplaştırmanın âlâsıdır. Herkesi terbiyesini takınmaya, haddini bilmeye, provokatörlük yapmamaya ve ortamı germemeye davet ediyoruz.

Oda yönetim kurulu üyeleri olan bizlerin onayına ya da bilgisine dahi sunulmadan oda yönetiminin çoğunluğunu elinde bulunduran grup adına değil de  İSMMMO adına yapılan,  meslektaşlarımızın en yoğun olduğu günlerde sessizliğe gömülürken, genel siyasete karışmayı ve tarafgirliğini belli etmeyi huy edinmiş oda yönetimini, bu tepkilerini meslektaş sorunları ile ilgilenirken görmeyi umut ediyor, yapılan açıklamayı şiddetin her türlüsüne hepimiz karşı olmakla birlikte provokatif buluyor ve sonuna kadar kınıyoruz.

Yapılan açıklama İSMMMO’nun görüşünü yansıtmamaktadır.

En derin saygılarımızla…

Meslekte Birlik Grubu

İŞTE İSMMMO'NUN YAPTIĞI O PAYLAŞIM

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • MAHO 11 ay önce Şikayet Et
    genelde odalar da sol zihniyet hakim nedense bu ülkedeki vatan severler neden bu oda yönetimlerinde etkin olamıyor yoksa tüm mensublarmı sol görüşlü bu adamlar ülkede yapılan her güzel şeyi reis yaptığı için karşılar ordumuza bile saldıra biliyorlar ama ne hikmetse mahkemelerde vatana ihanet eden orduyu kimyasal silah kulanıyor diye karalayanlar bile serbest kalıyor rusya imha eder bunl
    Cevapla
  • talip 11 ay önce Şikayet Et
    STK görünümlü terör sevici odalar ve borsalara bir an önce çare bulunması gerekiyor.
    Cevapla
  • Aydın 11 ay önce Şikayet Et
    Siyaset yapan meslek odaları kapatılmalı,zaten mesleğe ve üyelerine hiçbir katkıları yok,sadece üyelerden aidat toplar,yöneticiler yer...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    bence hak etmiş o kim de miting yapıyor? ilk önce bu sorgulanmalı. muhasebeci seni.
    Cevapla
  • Güzel insan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu odalar,dernekler federasyonlar vs tamamen kökten kapatılmalı oraya gelen kendini kral zannedip kafasına göre ayar vermeye çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR