“Kuryelerin geliri 40 bin TL’yi geçiyor”

Vigo yaza yeni istihdam hamlesi ile giriş yapıyor. 1000 yeni moto kuryeyi kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını hızlandıran şirkette, moto kuryelerin geliri 40 bin TL’yi aştığı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2023 22:34 GÜNCELLEME 09.05.2023 22:34 EKONOMİ
“Kuryelerin geliri 40 bin TL’yi geçiyor”
“Kuryelerin geliri 40 bin TL’yi geçiyor”

Hızlı teslimat sektörünün önde gelen markalarından Vigo, yüksek kazanç fırsatı ile moto kurye istihdam edileceğini açıkladı. Vigo kurucu ortağı Burç Öztüfekçi, “Moto kurye olmak isteyenlere yan hakların yanı sıra yüksek kazanç fırsatı sunuyoruz” dedi.

Şirketin yeni istihdam atağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Burç Öztüfekçi, sektörde moto kuryelere en fazla yan hak tanıyan şirketlerinin başında olduklarını, indirimli yakıttan özel sağlık sigortasına, kaza desteğinden kreş yardımına kadar birçok yan hakla kuryelerin yanında yer aldıklarını anlattı.

1000 kişilik istihdam hamlesi

Öztüfekçi sözlerini şöyle tamamladı:

“Şirket olarak binlerce kuryemiz ile büyük bir aileyiz ve yaz aylarına girerken yeni alacağımız 1000 moto kurye ile ailemizi genişletmek istiyoruz. Kuryelerimize tanıdığımız yan haklarla onlara kendilerini güvende ve ayrıcalıklı hissedecekleri bir iş fırsatı sunuyoruz. Bunun yanı sıra saatlik garanti ücret, paket başı ücret ve çalıştığı projeye göre kilometre desteği ile yüksek kazanç fırsatı sunuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana en büyük hedefimiz moto kuryeler için yüksek standartları olan bir iş fırsatı oluşturmak oldu. Bu amaçla çalışmalarımıza devam etmeyi sürdürüyoruz.

Şirket olarak en önemli hedefimizin kuryelik mesleğinin standartlarını yükseltmek olduğu her fırsatta dile getiriyoruz. Bunu da bir slogan olarak değil gerçek bir hedef olarak amaç ediniyoruz. Moto kuryelere sektördeki tüm şirketlerden fazla yan haktan yararlanmak için çalışırken diğer yandan da kazançlarını artırmak için de çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün bizimle çalışan moto kuryelerin çalıştığı il ve projeye göre kazancı 40 bin lirayı geçiyor.”

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Cem kozan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu paralar kuryelerin ölümüne sebep oluyor. daha fazla sefer atma psikolojisi hızlı hareket etmeye itiyor.
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 11 ay önce Şikayet Et
    birkere sigortasiz hicbir araca plaka yada sertifika verilmemeli
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Kuryeler, genellikle trafik kurallarına uymuyor. Trafik sigortalarını da yapmıyorlar, devletin büyük para kaybı var. Artık bi denetlenmesi ve ceza yazılması gerekiyor. Ters yöne giren mi, trafiğe kapalı caddeye giren mi, kırmızı ışıkta geçen mi, tek tekerlek üstün de giden mi vs vs ne ararasan var.
    Cevapla
  • Kurye23 11 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir haber!!! 40.000 bin kazanan kuryenin en az 16 saat çalıştığı ve %18 kdv ödediği ve sigortasının kendisinin ödediği, kendi motoru ile çalıştığı benzini, yemesi içmesi kendi karşıladığı ve en önemlisi gencecik çocukları bu gibi sağlıksız haberler ile sakat kalmaya ve hatta bazen ölümlü kazalara teşvik ettiğinizin farkına varın. Hiç bir kurye 40.000 bin tl kazanmıyor. Yazık.
    Cevapla
  • zafergülten 11 ay önce Şikayet Et
    yerine göre değişiyor,lux semtlerde kuryelik yapanlar,gittikleri yerden 20 tl den aşağı bahşiş almıyor.ama varoş semtlerde pek bahşiş vermiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR