JTI Türkiye'den sigaraya zam açıklaması

JTI Türkiye Genel Müdürü Conrad Politt, "Bizim açımızdan fiyat artışı beklentisi ya da başka bir saikten kaynaklanan olağan dışı bir durum söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2023 13:04 GÜNCELLEME 25.05.2023 14:09 EKONOMİ
JTI Türkiye'den sigaraya zam açıklaması
JTI Türkiye'den sigaraya zam açıklaması

 JTI Türkiye Genel Müdürü Conrad Politt, sigara ürünlerine zam geleceği beklentisiyle firmaların sigara satışlarını durdurduğu ya da azalttığı yönündeki iddialara ilişkin, "Bizim açımızdan fiyat artışı beklentisi ya da başka bir saikten kaynaklanan olağan dışı bir durum söz konusu değildir." ifadesini kullandı.

Politt, sigara ürünlerine zam geleceği beklentisiyle firmaların sigara satışlarını durdurduğu ya da azalttığı yönündeki iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

JTI Türkiye'nin üretimden tedarike bütün süreçlerinin normal seyrinde devam ettiğini aktaran Politt, "Bizim açımızdan fiyat artışı beklentisi ya da başka bir saikten kaynaklanan olağan dışı bir durum söz konusu değildir. Nereden kaynaklandığını anlamlandırmakta zorluk çektiğimiz bu spekülasyonun, piyasa paydaşlarının sağduyulu tavrıyla bir an önce sona ermesini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK : AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • ibrahim kılıç 11 ay önce Şikayet Et
    Acaba dağıtım firmalarının sigarayı kısıtlı vermesi olabilirmi sebep ?
    Cevapla
  • Turan Üç Hilal 11 ay önce Şikayet Et
    Secimler öncesi olduğu için Erdoğan karşıtlığı olduğunu düşünüyorum bunu bir çok firma yapıyor neyazikki Rahmetli Ecevite oynanan oyun sayın Erdoğana deneniyor bu ters tepecektir sayın Erdoğan yüzde 53,9 ile bu secimlerden zaferle çıkacaktır...
    Cevapla
  • Feti 11 ay önce Şikayet Et
    50 karton sigara alırken adam sana 9 karton veriyor sonrada sigaraya zam beklemiyoruz diyorlar boş işler
    Cevapla
  • Anonim. 11 ay önce Şikayet Et
    Sigara içenler, kendi zehirini para ile satın alıyor ve bu zehiri tanımadığı başka insanlara da ikram ediyor.
    Cevapla
  • Taha 11 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına şu sigara fiyatlarıyla oynamayın. haram olduğunu düşünen içmez olur biter. ben mekruh olduğuna inanıyorum. lütfen yıldırmayın insanları
    Cevapla
  • çakır 11 ay önce Şikayet Et
    çok yoğun kısıtlama yapıyor sığara firmaları ürün vermiyorlar özellikle phllip morris firması
    Cevapla
  • sağlık 11 ay önce Şikayet Et
    sigara haramdır hem de sağlığa zararlıdır. zaten sağlığa zararlı olduğu için haramdır. içmeyin güzel kardeşlerim, gayret edin bırakın, hem ahirette eksik verilecek hesap bir tane az olur hem de ömür sağlıklı olur. sıkıntıdan içiyoruz diyenler la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyin ALLAH bütün sıkıntılarınızdan kurtarır.
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Faiz de haramdır, ama merkez bankasında %8,5. İçmediğiniz halta karışana kadar etrafınıza bakın, nargile içen araba haram değil demek ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR