Erdoğan: Deprem konutlarının teslimatına ekim-kasım itibarıyla başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesine ilişkin "İnşa ve ihya faaliyetlerimiz bütün hızıyla devam ediyor. Deprem konutlarının ilk bölümünün teslimatına inşallah ekim-kasım ayları itibarıyla peyderpey başlıyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2023 12:03 GÜNCELLEME 27.06.2023 12:04 EKONOMİ
Erdoğan: Deprem konutlarının teslimatına ekim-kasım itibarıyla başlıyoruz
Erdoğan: Deprem konutlarının teslimatına ekim-kasım itibarıyla başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremleri sebebiyle yüreklerin yandığı bu aylarda, Kurban Bayramı'nın vatandaşlar arasında kardeşlik iklimini daha da güçlendireceğine inandığını kaydetti.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaşı rahmetle yad eden Erdoğan, ailelerine sabır diledi.

"650 BİN DEPREM KONUTUNU TAMAMLAMAKTA KARARLIYIZ"

Depremin yaralarını sarmak, depremzedeleri en kısa sürede yeni yuvalarına kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini aktaran Erdoğan, "Geride bıraktığımız seçim döneminde de bu hassasiyetimizi koruduk. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizi sık sık ziyaret etmek suretiyle hem acılarını paylaştık hem de sahada yürütülen çalışmaları bizzat takip ettik." dedi.

İnşa ve ihya faaliyetlerinin bütün hızıyla devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, "Deprem konutlarının ilk bölümünün teslimatına inşallah ekim-kasım ayları itibarıyla peyderpey başlıyoruz. Milletimize söz verdiğimiz şekilde 319 bini ilk 1 sene içerisinde olmak üzere toplam 650 bin deprem konutunu tamamlamakta kararlıyız." diye konuştu.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Musab 9 ay önce Şikayet Et
    yaparsa reis yapar başkası yalan dolan
    Cevapla
  • salman 10 ay önce Şikayet Et
    hangi görüşten olursa olsun adamlar reise güvendiği için oy verdiler, çünkü reisin verdiği söze ne kadar bağlı olduğunu biliyorlardı.
    Cevapla
  • sait dbakır 10 ay önce Şikayet Et
    allah sana güç kuvet versin sayın reis yaparım dedinmi allahın izniyle sen yaparsn
    Cevapla
  • ERSAN SUNTER 10 ay önce Şikayet Et
    1 seferlıgıne ekstradan MTV ve net aktıf vergısı gıbı bır vergı alın tum konutları bıtırın . Yusufelı barajının ıcınde ve cıkıs tarafında 1.000 adet balık cıftlıgı kurun her gun 10 tır kamyon cıkacak sekılde olsun . Halk boş boş oturmasın calıssın kazansın.
    Cevapla
  • Depremzede 10 ay önce Şikayet Et
    Saygılar sayın reisim 2019 dan bu yana Adıyaman petrol mahallesi toki evleri tamamlanmadı 3 senedir bekliyoruz dışarıda kaldık depremden dolayı biran önce yapılmasını istiyoruz saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR