Bakan Uraloğlu Horon eşliğinde karşılandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’da hemşerileri tarafında coşkuyla karşılandı

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2023 17:38 GÜNCELLEME 29.06.2023 17:40 EKONOMİ
Bakan Uraloğlu Horon eşliğinde karşılandı!
Bakan Uraloğlu Horon eşliğinde karşılandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’da hemşerileri tarafında coşkuyla karşılandı

Bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Trabzon’da bayramlaşma ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Bakan Uraloğlu’nu havaalanında kendine gösteri yapan halk oyunu ekibiyle horon oynadı.

BAKAN URALOĞLU TRABZON'DA BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Haziran Perşembe günü tarifeli uçak ile Trabzon’a geldi. Bakanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk kez memleketi Trabzon’a gelen Bakan Uraloğlu’nu hemşehrileri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Erken saatlerde havaalanına gelmeye başlayan Trabzonlu hemşerileri, büyük bir heyecanla beklemeye başladı. Bakan Uraloğlu uçaktan iner inmez kendisini karşılamaya gelen halk oyunları ekibiyle birlikte horon oynadı.

TÜRKİYE YÜZYILI'NA VURGU YAPTI

Bu karşılamadan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız 2023 yılı Türkiye Yüz Yılı olacak dedi ve bizde bu inançla yola çıktık. Trabzon gerek 14 Mayıs gerekse 28 Mayıs’ta milletvekillerimizi meclise yolladı. Bu desteğe müteşekkiriz. Biz de bu desteğin karşılığını ve beklentisini bütün siyaset ve belediye kurumlarımızla, en batısından en doğusuna kadar üzerimize düşen bu görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız.

Sizin desteğiniz ve sizlerin talep kâr olması bizim için çok önemli. Biz bunu hep yaşadık, bundan sonra da gereğini yapacağız. Güzel ve uyumlu bir ekibimiz var. Cumhurbaşkanımızın Trabzon’a verdiği kıymet var. Biz de bu kıymetin karşılığını inşallah hizmet olarak vermiş olacağız” diye konuştu.

Bakan Uraloğlu, daha sonra AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Saat 14.00’da Düzköy İlçesi, saat 15.00’te ise Çayırbağı’nda hemşerileriyle bayramlaşacak.

Uraloğlu, 30 Haziran Cuma günü ise Cuma Namazını Yalı Mahallesi Camii Faroz’da kıldıktan sonra 14.00’te AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenecek olan bayramlaşma programına katılacak. Kısa bir süre önce vefat eden iş insanı İbrahim Usta’nın kabrini ziyaret edecek.

Aynı gün Vakfıkebir’de çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Tonya’da AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenecek olan bayramlaşma programına katılacak.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • koyulhisarlı 9 ay önce Şikayet Et
    nedense ulaştırma altyapı imar ilgili bakanlıklar hep trabzonlu oluyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR