Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi çıkarması! 3 günde 3 ülkeyi ziyaret edecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın körfez turuna çıkacak. Erdoğan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'da 3 gün sürecek ziyaretlerinin ana gündem maddesi ekonomi olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2023 18:21 GÜNCELLEME 17.07.2023 13:54 EKONOMİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi çıkarması! 3 günde 3 ülkeyi ziyaret edecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi çıkarması! 3 günde 3 ülkeyi ziyaret edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan, 3 gün sürecek tur kapsamında 3 ülkeyi ziyaret edecek.

3 GÜNDE 3 ÜLKEYİ ZİYARET EDECEK

Ziyaretlerin ana gündem maddesi ise ekonomik ilişkiler olacak. Cumhurbaşkanı'nın ilk durağı Suudi Arabistan olacak. Erdoğan burada Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud’la görüşecek, Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu’na katılacak. Ardından, Katar'a geçecek Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüşecek. Cumhurbaşkanı, Doha’da yapılacak Katar-Türkiye İş Forumu’na katılacak.

EKONOMİK İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI ELE ALINACAK

Erdoğan'ın son durağı ise Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) olacak. BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed ile buluşacak Erdoğan, Abu Dabi’de düzenlenecek BAE-Türkiye İş Forumu’na da katılacak. Erdoğan'ın muhataplarıyla sağlık, enerji ve savunma sanayii gibi çeşitli alanlarda iş birliğini ele alması bekleniyor.

Kısa süre önce, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de bölgeye giderek, ekonomik iş birliği imkanlarının değerlendirilmesi amacıyla bir dizi temasta bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'dan ayrıldı - Son Dakika Haberleri

'YAPACAĞIMIZ ZİYARETTE TÜRKİYE'YE VERECEKLERİ DESTEKLERİ BİZZAT GÖRME İMKANIMIZ OLACAK'

Ön ziyaretlerde belli bilgilendirmelerin yapıldığını belirten Erdoğan, "Yapacağımız ziyarette de Türkiye'ye verecekleri destekleri bizzat görme, yaşama imkanımız olacak." ifadesini kullanmıştı.

ERDOĞAN, TÜRKİYE'YE YÖNELİK CİDDİ YATIRIM SİNYALİ VERMİŞTİ

Muhataplarının ''Türkiye'ye ciddi yatırımlar yapmaya biz hazırız.'' sözünü hatırlatan Erdoğan, "Bunu bu ziyaretle birlikte inşallah noktalamış olacağız." demişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Kerem 9 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu da ibre doğuya döndü? Bunlar fetö finansörü ve kendi gazetecesini ülkemizde öldüren katiller değil miydi? Aradığınızı batıdaki dost ve müttefiklerinizden bulamadınız galiba! Herkes anladı ama bir siz anlamadınız Milli Görüş gömleğinin değerini. Bari D-8'lerin kapağını açın 3 kuruşluk samimiyetiniz varsa. Küçücük bir vefa olur rahmetli Erbakan hocan/mıza.
    Cevapla
  • Tayfun 9 ay önce Şikayet Et
    Batıyada vilnusta çok sempatik görünmüştük demek ordan maddi destek yok bol bol nasihat kala kala arab kardeşlerimizden rica etmek kaldı ya onlarda vermesse acaba sahte dolar mı bassak.
    Cevapla
  • Ose 9 ay önce Şikayet Et
    Emekliyi hüsrana uğrattın iyi olmadı sözüne güvendiler yazık
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çıkar telefonunu.
    Cevapla
  • vatan sever 9 ay önce Şikayet Et
    Kamu israfına, kamu alımlarına, bence artık her kamu dairesi ve her kesimden kamu dairesi tıklım tıklım doldu, zengin olduğu halde karşılıksız teşvik hibe verme, insanların köyden şehre göçmelerini önlememe, gibi birkaç kalemi düzeltilsin al sana en güzel ekonomi.
    Cevapla
  • Kamil 9 ay önce Şikayet Et
    Benzin ₺ 35 iken , halen kamuda Jeepler , SUV'lar , V12 Silindirli canavar gibi benzin yakan lüks Alman otomobilleri , makam araçları var . Bunlar ciddi israftır , Artık Tasarruf tedbirleri kapsamında Elektrikli Makam ve Kamu Teşkilatı araçlarına geçilmelidir .
    Cevapla
  • Beşer 9 ay önce Şikayet Et
    Boş ver Reis ülkende kal piyasalara hakim ol.Kontrolsuz ekonomi alıp başını gidiyor.Bu kadar zenginlikte bizim dışarıya ihtiyacımız yok yönetim sıkıntısı var.Kamu çiftliğine el atın.Bu işin çözümü istikrar ve israfı önlemekten geçer.Biz seçerek ve çalışarak görevimizi yaptık sıra devlette.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR