Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam geldi

Akaryakıta yapılan son zammın ardından şehirlerarası otobüs biletlerinde zam olarak yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2023 16:54 GÜNCELLEME 20.07.2023 17:53 EKONOMİ
Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam geldi
Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam geldi

Akaryakıta gelen ÖTV zammıyla, benzin ve motorinde 5 lira, LPG de 4 lira artış olmuştu. maliyetlerdeki artış otobüs bilet fiyatlarına zam olarak yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım otobüs bilet fiyatlarında bir artışın gündemde olduğunu belirterek mesafeye göre bilet fiyatlarında artışın yüzde 20-30 aralığında olabileceğini ifade etmişti.

Bugün bilet fiyatlarında yüzde 40'a varan zamlar geldi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 144 TÜMÜ
  • Mehmed 9 ay önce Şikayet Et
    Akaryakıta yüzde 20 zam geliyor, bilet fiyatlarına %40. Bu nasıl bir fırsatçılık, nasıl bir ahlaksızlıktır. Zam yaptıkça millet bir yerlere gidemez oldu, otobüsler boş kalıyor. Kendi bindikleri dalı kesiyorlar ama haberleri yok. Allah ıslah etsin inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bu gün yine zam TV yorumcuları bunları hiç konuşmuyor al CHP ver CHP.
    Cevapla
  • Hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Mustehak bize
    Cevapla
  • Muhsin 9 ay önce Şikayet Et
    Maaşlara zam yapılıyor daha ay çıkmadan tepeden tırnağa herşeye fazlasıyla zam geliyor. Nasıl bir kısır döngüdür.Zamlarda ve pahalılıkta bırak avrupayı dünyadan ayrışıyoruz artık.
    Cevapla
  • İflah olmazlar 9 ay önce Şikayet Et
    Benzine zam geldiyse toplam yolunda gideri ne kadar arttıysa onu yolcu sayısına bölerek zam yapması gerekir. Sanki her yolcuyu tek tek taşıyormuş gibi biletlerin her birine o oranda zam yapmaması gerekir. Zalimce bir karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR