Gurbetçi ve turistlerin hediyesi kuruyemiş oluyor

Yaz tatilinin sonuna yaklaşılması ile birlikte dönüşe geçen yerli ve yabancı turistler kuruyemiş mağazalarında yoğunluk oluşturmaya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2023 22:54 GÜNCELLEME 07.09.2023 22:54 EKONOMİ
Gurbetçi ve turistlerin hediyesi kuruyemiş oluyor
Gurbetçi ve turistlerin hediyesi kuruyemiş oluyor

Yaz tatilinin sonuna gelinmesi ve havaların da yavaş yavaş serinlemeye başlaması ile kuruyemiş sektöründe turist ve gurbetçi yoğunluğu başladı.

Merkezi Aydın’da olan ve ülke genelinde 109 şubesi bulunan Tuğba Kuruyemiş’te son günlerde satışların önemli bir kısmının yurtdışından gelen misafirlere yapıldığını belirten Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, “Türk kuruyemişine sadece ülkemizde değil dünyanın pek çok ülkesinde değer katıyoruz. Turist ve gurbetçilerin Türkiye’den götürdükleri en değerli hediyelerin başında Türk kuruyemişi oldu. Nasıl ülkemizde Almanya’dan gelen bir yakınımızdan çikolata beklentisi var ise artık Türkiye’den dönen birinden de Tuğba Kuruyemiş markalı kuruyemiş beklentisi oluşmaya başladı. Bu nedenle her yıl turizm sezonu sonunda kuruyemiş satışlarının önemli bir kısmı tatilini tamamlayan turist ve gurbetçilere oluyor” dedi.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Haset etmek gunah dir
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Catlasanda patlasanda biz buradayiz. Biz kalacagizda gidecek olan sizsiniz. El pence beklersiniz yakinda
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ohaa.
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    O ülken bir euroluk bisey alan gurbetci aklinizi basiniza alin bu irkcilara paranizi birakmayin Gidin baska ülkelerde tati yapin en azindan turist diye saygi gösterirler
    Cevapla
  • Turkoglu70 7 ay önce Şikayet Et
    Hani avrupa daha ucuzdu ya ..euro bazında alsanıza bunları .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR