Gabar petrolünde üretim rekoru: Günlük 25 bin varile çıktı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar'da günlük petrol üretiminin 25 bin varile ulaştığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2023 12:37 GÜNCELLEME 23.10.2023 14:18 EKONOMİ
Gabar petrolünde üretim rekoru: Günlük 25 bin varile çıktı
Gabar petrolünde üretim rekoru: Günlük 25 bin varile çıktı

TPAO, X sosyal medya platformundan yaptığı videolu paylaşımda, "Enerjide Bağımsız Türkiye hedefimize doğru, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde dağ taş, gece gündüz demeden tüm ekibimizle görevdeyiz." ifadesi yer aldı.

Gabar projesinde günlük petrol üretiminin 25 bin varile ulaştığına işaret edilen paylaşımda, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin'in şu ifadelerine yer verildi:

"Ülkemiz ekonomisi ve kurumumuz için büyük bir değer üretilmeye devam ediyor. Yıl sonuna kadar hedefimiz günlük üretimimizi sadece Gabar projesinden 35 bin varile çıkartmak. 2024 yılı sonu için hedefimiz ise sadece Gabar projesinde günlük 100 bin varil üretim. Biz bu hedefi gerçekleştirebilmek için var gücümüzle, bütün takımımızla gece gündüz çalışıyoruz."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 90 TÜMÜ
  • Meto 6 ay önce Şikayet Et
    Maşallah yakında mazot 45 tl olur artık
    Cevapla
  • Kenan kasarcı 6 ay önce Şikayet Et
    Maşallah Allah razı olsun hepinizden.
    Cevapla
  • Enişte 6 ay önce Şikayet Et
    Petrol çıktıkça zamlar daha fazla olmaya başladı. Başka ülkede yaşayamam
    Cevapla
  • Ramazin 6 ay önce Şikayet Et
    2senedir asgari ücretliye 6ayda bı zam Aylıklar 4 misli üzeri artmış oldu 2sene önce 1$ idi 9TL şimdi 28TL yi geçti petrol varili 60$ gibi iken 500TL gibi Ukrayna Rusya savaşı petrol 90$ gibi 2500TL üzeri olmuş o patron 2021 de 2500 TL aylık ödediği işçiye şimdi 11400 TL ödüyor zam yapmazsa nasıl olur? Ücretler 4 misli olsun fiyatlar öyle kalsın olurmu?
    Cevapla
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Hedef çok güzel inşallah bir an önce halkada yansıması olur.ya sabır
    Cevapla
  • Birisi 6 ay önce Şikayet Et
    Petrol üç ayda yüzde yüz yetmiş iki artış gösterdi nereye gidiyor bu çıkartılan petrol? Doğalgaz bulduk otuz yıllık petrol ihtiyacımızı karşılıyorduk sözde tabi zamlar peşinde peşe. Demek ki yapılan duyurular afaki, seçim kazanmak için yapılan bir nevi manipülasyon
    Cevapla
  • Salih 6 ay önce Şikayet Et
    İngiliz in emrine giren Kerkük Musul peşkeş veren ler mi
    Cevapla
  • Kenan kasarcı 6 ay önce Şikayet Et
    Aylık 25 m3 faturandan düşüyor. Farkindamisin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR