Madeni 5 TL tedavüle girdi: Resmi Gazete'de yayımlandı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhuriyet'in 100'üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2023 08:53 GÜNCELLEME 31.10.2023 08:53 EKONOMİ
Madeni 5 TL tedavüle girdi: Resmi Gazete'de yayımlandı
Madeni 5 TL tedavüle girdi: Resmi Gazete'de yayımlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Cumhuriyetin 100'üncü Yılı Anısına 5 TL Değerindeki Madeni Hatıra Paraların Çıkarılmasına İlişkin Tebliğ'i, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yayımlanan kararla, 28 Mayıs 1970 tarihli ve 1264 sayılı Madeni Ufaklık ve Hatıra Para Bastırılması Hakkında Kanun uyarınca, bakanlığa bağlı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100'üncü yılı anısına 100 milyon adet ile sınırlı 5 TL değerindeki madeni hatıra paraların basıldığı ve tedavüle verildiği aktarıldı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yaaaaa allahın sopası yok. yıllarca rahmetli eceviti ve diğerlerine kara çaldınız noldu enflasyona karşı koyamiyormusunuz. hani baskanlik sistemi gelince ülke uçacaktı insanlar zenginleşecekti. sadece iktidarin etrafında oligarklar olusturdunuz. insanlari sömürdünüz. yıkılıp gitmeniz dileğiyle
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    ülkenin ne halde olduğunun göstergesi
    Cevapla
  • Ankara Davut 5 ay önce Şikayet Et
    500 ve 1000 TL lik banknotlar tedavüle sokulmalı.
    Cevapla
  • Kenan42 5 ay önce Şikayet Et
    Hayirli olsun enflasyon ama 1 ekmek dahi alamiyor yeni bozukluk
    Cevapla
  • kartal12 5 ay önce Şikayet Et
    bence gerekli bir işlem, süreklilik olsun hatta 1 tl altı tüm paralar kalksın artık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR