Orhan Aydın: "Tüm İş Dünyası Yerli Ödeme Sistemi Troy’a Geçsin"

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, milletçe yaşanan hassasiyete kulak vermeleri gerektiğini ifade ederek, ASKON olarak yerli ödeme sistemine geçtiklerini belirterek, tüm iş dünyasını yerli ödeme sistemi Troy’u kullanmaya davet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2023 19:04 GÜNCELLEME 10.11.2023 19:04 EKONOMİ
Orhan Aydın: "Tüm İş Dünyası Yerli Ödeme Sistemi Troy’a Geçsin"
Orhan Aydın: "Tüm İş Dünyası Yerli Ödeme Sistemi Troy’a Geçsin"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği  (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın TROY ödeme sisteminin kullanılmasının yaygınlaştırılması gerektiğine değindi. Orhan Aydın şu açıklamayı yaptı:

"Gazze’de yaşanılan katliamlar ülke olarak hassasiyet oluşturdu. Gelişmiş ve medeni dediğimiz ülkelerin İsrail’in gerçekleştirdiği bu katliama nasıl sessiz kaldıklarını ve hatta nasıl koşar adımlarla desteklerini gördük. Bu nedenle olaylara ve gelişmelere artık çok farklı gözlerle bakmamız gerekiyor. Vicdan sahibi insanlar tarafından bir hassasiyet oluştuğu aşikâr. Bizlere de düşen bu hassasiyeti geliştirerek katile dur demek olmalı. Bunu her alana taşımalıyız.

Özellikle ekonomi çok önem arz etmekte. ASKON olarak tüm şirket çalışanlarımız ve kurumsal firma çalışanlarımızın maaş ve kredi kartlarını Troy’a çeviriyoruz. Bu nedenle iş dünyasına da bir çağrıda bulunuyoruz. Yerli ve milli ödeme sistemi Troy’a geçmelerini ve yabancı ödeme sistemlerini terk etmelerini öneriyoruz. Gün katliama dur deme gün eyleme geçme günüdür. Tüm iş dünyamızı bu çağrımıza destek olmaya davet ediyoruz"

Boykot işe yaradı! Diyanet'ten TROY kart kararı... İşte 7 soruda Türkiye'nin ödeme yöntemiBoykot işe yaradı! Diyanet'ten TROY kart kararı... İşte 7 soruda Türkiye'nin ödeme yöntemi

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 88 TÜMÜ
  • digital 5 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle troy tabanlı kredi kartı yok denecek kadar az.Banka kartları cogu bankada var ama örnek qnb finansbanktan talep ettim yokmus halbuki anlasmalı bankalar listesinde.Diğer sıkıntı maalesef yurtdısı harcamalarında troy gecmıyor.Ama tüm yurtiçi harcamalarımız için TROY kullanabiliriz.Devlet bankalara baskı yapmalı Çin UnionPay ve Rus Mir varsa Türk Troy da olmalı
    Cevapla
  • luzumsuz 5 ay önce Şikayet Et
    yurt disinda nasil olacak bu iş birileri aydinlatsa bizleri
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 5 ay önce Şikayet Et
    Artık visa miza yok. Sade yerli ve milli
    Cevapla
  • Yunus 5 ay önce Şikayet Et
    Sonuna kadar destekliyorum,her zaman diyorum yerli yerli yerli.
    Cevapla
  • ALİ çelik 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana en sonunda orijinal Bir iş verenlerin bu oluşuma destek vermesi gerekir bakalım kaç iş veren müslüman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR