SPK'den 8 kişiye 6 ay geçici işlem yasağı kararı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (TDGYO) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin 8 kişiye 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2023 21:47 GÜNCELLEME 21.11.2023 11:28 EKONOMİ
SPK'den 8 kişiye 6 ay geçici işlem yasağı kararı
SPK'den 8 kişiye 6 ay geçici işlem yasağı kararı

SPK bülteninde, TDGYO pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ve sosyal medyada gerçekleştirilen paylaşımlara ilişkin cezai işlem uygulandığı duyuruldu.

Buna göre, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve 6/1 maddeleri uyarınca, Altun Kanat, Emre Kanat, Hüseyin Umut Çalışkan, Murat Tektaş, Mustafa Cem Pehlivan, Nuran Özden, Serdar Gece ve Vedat Orhan Özcan'a yarından itibaren başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanacak.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ismail 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Vatandas 5 ay önce Şikayet Et
    Haci bu adamlarin baskalari adina acilmis hesaplari var zaten onlara hisse aldirip sattiriyorlar bu isi yapan hic kimsenin tek hesabi olmaz cezalar çok komik araci kurumlara niye ceza verilmiyor onlar daha spek
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    O kadar komikki bu cezalar adam babası ve annesi komşu üzerinden yapıyor ne cezası Kapıyı kitliyon bacadan giriyor
    Cevapla
  • Hacı Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Yasal düzenleme yapılmalı hapis cezası gelmeli.Bu şahıslar başka isimler üzerinden soyguna devam ediyor.
    Cevapla
  • Ottomans 5 ay önce Şikayet Et
    Hayir soyguna devam edemez vatandaslik numarasini kullanmak zorunda sistemde kara listede oldugu icin resmi ve tuzel kuruluslarin hic birinde asla islem yapamaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR