SPK Başkanı Gönül’den 'Fatih Terim Fonu' yorumu

Futbol camiasındaki dolandırıcılık olayının yankıları sürerken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül'den konuya ilişkin bir açıklama geldi. Gönül, " Bizim mevzuatımızdaki bir yeri kapsamıyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2023 11:42 GÜNCELLEME 29.11.2023 11:57 EKONOMİ
SPK Başkanı Gönül’den 'Fatih Terim Fonu' yorumu
SPK Başkanı Gönül’den 'Fatih Terim Fonu' yorumu

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemdeki yerini koruyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Soruşturma açılıp açılmayacağına dair değerlendirme yapan Gönül, söz konusu olayın bi dolandırıcılık olduğunu dile getirdi.

MEVZUATTA YOK

SPK'ya tabii olmayan bir fon adının çektiğini ifade eden Gönül, "Adının fon olması fon olarak lanse edilmesi bizim mevzuatımızdaki bir yeri kapsamıyor." dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • gabbez 4 ay önce Şikayet Et
    adamlar resmen vergi kaçırmışlar ⁷
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Seçil Hanım Özellikle Seni Seçmişler Sana Helal Olsun Ama Sana O Paraları Verenleri Allahım Yok Ekmeğe Muhtaç Etsin Açmıyorum Onlara Faizle Haksız Kazanç la Dahada Zengin Olmak ha Yazıklar Olsun Sizlere??
    Cevapla
  • Bay E 4 ay önce Şikayet Et
    devletten kimse de demiyorki illegal yöntemle vergisiz kazançtan işleme tabi tutulacaksınız diye.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Futbolcular fatih terim den çekiniyor o nedenle bir şey diyemiyorlar yoksa ortalık duman olurdu diye düşünüyorum.arda paran gitti bu saatten sonra sana limon sattırırlar ona göre...
    Cevapla
  • Mesken Sahibi 4 ay önce Şikayet Et
    Kadın çok güzel ve alıllı da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR