Yılbaşında kuruyemişe zam

Yeni yıl yaklaşırken yılbaşı gecesi için 4 kişilik bir ailenin ortalama kuruyemiş masrafının yaklaşık 350-400 TL olduğu belirtildi. Fiyatlarına geçen seneye oranla zamlandığı da kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2023 15:48 GÜNCELLEME 20.12.2023 18:02 EKONOMİ
Yılbaşında kuruyemişe zam
Yılbaşında kuruyemişe zam

Vatandaşlar da yılbaşı gecesi için hazırlık yapmaya başladı.

Kayseri'de kuruyemişçilik yapan Cuma Tan, vatandaşların yılbaşında karışık çerez tercih ettiğini söyledi.

Tan, ''Genelde yılbaşı günlerinde karışık çerezler tercih edilir. Çünkü o gün çok yoğun alışveriş gerçekleştiği için hazır olan ürün ne ise o alınır, gidilir. Yanında kestane, patlamış mısır ve çocuklar için cips çeşitleri alınarak yılbaşı geçirilir." dedi.

Fiyatların geçen seneye oranla yüksek olduğunu söyleyen Tan, evde geçirilecek yılbaşı gecesi için 4 kişilik bir ailenin ortalama kuruyemiş masrafının 350-400 TL olduğunu kaydetti.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • tepki 4 ay önce Şikayet Et
    4 kisilik demek yerine fiat yazin bu dedigin en basit olan alirsan bazilarin nerde ise kilo 600 lira yada daha fazla avrupa bile bu kadar pahali degil fiat 4 kisi diye hesap mi olur adamlar en pahali demek isterse bir kilo yese 6-8 yuz lira bence en ucuz olani hesap yapmislar eski zaman da turkiye den alip avrupa getiriyor idim artik avrupa dha ucuz bir de valiz yuk tasima sorunu
    Cevapla
  • yılanbaşı 4 ay önce Şikayet Et
    biz yılanbaşını kutlamıyoruz çünkü bizim gelenek ve göreneklerimize uygun değil,yahdive hırstyn lar kutlayabilir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR