Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2024 19:52 GÜNCELLEME 01.01.2024 19:54 EKONOMİ
Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar
Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar zam geçişlerinin yarın da devam edeceğinin altını çizdi.

EN UCUZ SİGARA 52 TL OLDU

Son zamla birlikte bir sigara grubundaki en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye çıktı. En pahalı sigara ise 58 TL ile 60 TL arasından satılmaya başlandı.

JTI sigara grubuna gelen fiyat artışı 2 Ocak 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak.

SİGARANIN ZARARLARI

Günümüzde sigaranın zararları herkes tarafından bilinmektedir. Dünya Sağlık Örgütünün istatistiklerine göre 'sigara içmek' dünya çapında bir problem olmakla birlikte tahmini 3 yetişkinden biri sigara kullanmaktadır.

Bu istatistiğe göre 1,2 milyar kişinin sigara kullandığı ortaya çıkmaktadır. Dünya Sağlık Örgütünün yaptığı açıklamaya göre birçok ülkede akciğer kanseri görülmektedir ve bu hastalık sigaranın sebep olduğu ölümcül sonuçlardan sadece biridir.

Sigara içen kişiler kendilerine zarar verdikleri gibi çevrelerinde bulunan kişilerede zarar verir. Bunlara pasif içici denir. Sigaranın vücuttaki tüm doku ve organlara sayılamayacak kadar çok zararı vardır. Peki sigaranın zararları nelerdir?

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Şahin 3 ay önce Şikayet Et
    Sigara 500 TL de olsa alır içeriz .ancak böyle hep yorum yazarız elimizden başkada bişey gelmez.zararını bahane edip zam yapıyolar hepsi bu.
    Cevapla
  • Şahin 3 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar hür isteyen içer isteyen içmez .bence bukadar insanları düşünüyosa hükümet sigara üretimini durdursun.zamlardan iyidir.
    Cevapla
  • Muro 3 ay önce Şikayet Et
    Tütünde alınan vergiler yüksek ulaşımına kolaylaştırmak
    Cevapla
  • Serkan 3 ay önce Şikayet Et
    Gelecek neslin yani çocuklarınızın sigara içmesini istemiyorsanız sizde bırakın bukadar net bende sigara içiyordum bıraktım inanın içenler kül tablası gibi kokuyor bunu şimdi anladım
    Cevapla
  • dadaş 3 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapmaya gerek yok İşinize gelen yorumları paylaşıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR