Ford Otosan'da işçiler grev kararı aldı

Ford Otosan, Türk Metal Sendikası'nın grev kararı aldığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2024 10:20 GÜNCELLEME 12.01.2024 10:39 EKONOMİ
Ford Otosan'da işçiler grev kararı aldı
Ford Otosan'da işçiler grev kararı aldı

Ford Otosan’dan KAP’a yapılan açıklamada Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi müzakere sürecinde sendika tarafından grev kararı alındığı bildirildi.

Ford Otosan'ın KAP'a yaptığı duyuru şu şekilde;

"Şirketimizin üyesi olduğu Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında yürütülmekte olan Toplu İş Sözleşmesi müzakere sürecinde, Türk Metal Sendikası tarafından tüm işyerlerimiz için uygulama tarihi sonradan belirlenmek üzere Grev Kararı alındığı Şirketimize bildirilmiştir.

Toplu İş Sözleşmesi imzalanması amacıyla görüşmeler halen devam etmekte olup, sürece ilişkin önemli gelişmeler, ilgili düzenlemeler çerçevesinde kamuya açıklanacaktır."

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Resmen nankörlük 3 ay önce Şikayet Et
    Terbiyesiz nankörler gözünüz doysun askeri ücrete ford da çalışacak çok eleman var ford çıkarsın işten bu isyancıları Türk gençlerini alsın işe yenilik şart bence Ford da çalışanlar en iyi şartlarda çalışıyor beğenmiyorsan bırak işi ya asgari ücrete çalışacak binlerce genç var
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Koç Grubu ekonomiye darbe vurmak için yollar arıyor maç dan birşey çıkmamıştı
    Cevapla
  • Memati 3 ay önce Şikayet Et
    ford çalışanları perişan halde azcık işçiye elle tutulur zam yapın prim verin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR