Pegasus yurt dışı ve KKTC uçuş paketlerini yeniledi

Pegasus Hava Yolları, uçağa yerleşim esnasındaki yoğunluğu engellemek ve her ihtiyaca yönelik paket yapıları oluşturmak amacıyla, 14 Şubat itibarıyla yurt dışı ve KKTC uçuş paketlerini yeniliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2024 15:18 GÜNCELLEME 14.02.2024 15:41 EKONOMİ
Pegasus yurt dışı ve KKTC uçuş paketlerini yeniledi
Pegasus yurt dışı ve KKTC uçuş paketlerini yeniledi

Hava yolundan yapılan açıklamaya göre, 14 Şubat itibarıyla satın alınan biletlerde, yurt dışı ve KKTC uçuş paketleri yenileniyor.

Pegasus'un yeni paket yapısında, kişisel eşya hakkı olan 1 uçuş paketi ve ek kabin bagaj hakkı olan 3 farklı uçuş paketi olmak üzere alternatif uçuş paketleri yer alacak.

Uçağa biniş ve iniş süreçlerini ve misafir deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen Pegasus'un yeni paket yapısı, aynı zamanda kabin bagajı ihtiyaçları farklılaşan misafirlere daha fazla opsiyon sunacak. Bu yeni uygulamada tüm misafirler, uçak içerisine bir adet, boyutları 40cm-30cm-15cm ve ağırlığı 3 kilogramı geçmeyen, koltuk altına sığabilecek çanta getirebilecek.

Ek kabin bagajı almak isteyen Pegasus misafirleri, bu ürünü tekil olarak ya da paketlerden birini seçerek satın alabilecek.

DÖRT FARKLI PAKET, PEGASUS MİSAFİRLERİNİN TERCİHİNE SUNULUYOR

 

Yurt dışı ve KKTC uçuşları için geçerli olan yeni uçuş paketleri kapsamında dört farklı seçenek Pegasus misafirlerinin tercihine sunuluyor.

"Light Paket" alan misafirler, ihtiyaçları doğrultusunda ek kabin bagajı satın alabilecek. Kabin bagaj hakkı bulunan "Süper Eko Paket", "Avantaj Paket" ve "Comfort Flex" isimli diğer 3 uçuş paketinden birini tercih eden misafirlerin ise 1 adet kişisel eşyaya ek olarak 1 adet kabin bagajı ve 20 kg uçak altı bagaj hakkı olacak.

14 Şubat 2024 tarihinden önce satın alınan biletlerde eski uygulama ve kurallar geçerli olacak.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Halil yilmazcan 2 ay önce Şikayet Et
    Hee bu gune kadar ucuz bilet diye tercihimdi ayrica ucuz hane gurultusu den dolayi hane at arabasiyla sehat ediyorduk ve bu yeni ugulama bagaj ucretlendirmede ayrica gurbetcileri soymak gurbetci haliyle tatille vatana ve hediyesi eksik olmaz yani Tam bir soygunculuk yani ucuz diye at arabasiyla katlanir ama bundan sonra katlanilmaz bence ve tavsiye etmiyorum
    Cevapla
  • Bayram 2 ay önce Şikayet Et
    Siz hiç bir zaman müşterinin rahatsız olduğundan dolayı rahatsız olmadınız birde müşteri memnuniyetinden bahs ediyorsunuz. El barajının 8kilodan 3 kiloya düşürmeniz hiç bir zaman müşteri memnuniyeti için değildir bilakis el barajınında parasını gurbetçiden almaktır.Allah size vicdan versin.
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Pegasusla gitmeyin baska ucaklarda var ben bir sefer gittim hic memun kalmadim simdi sunexperle giderim hep cok da guzel
    Cevapla
  • gurbet 2 ay önce Şikayet Et
    Pegasus kalştesiz Hava şirketi Hiç tavsiye Etmem
    Cevapla
  • Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    uçaklar 1980 minibüsleri gibi traktör konforunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR