Bakan Göktaş duyurdu: 2 bin 392 engelli memur atanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş pazartesi günü 2 bin 392 engelli personelin daha kamu kurumlarına yerleştirileceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2024 14:15 GÜNCELLEME 17.02.2024 15:04 EKONOMİ
Bakan Göktaş duyurdu: 2 bin 392 engelli memur atanacak
Bakan Göktaş duyurdu: 2 bin 392 engelli memur atanacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamalarda bulundu.

Göktaş "19 Şubat Pazartesi 2 bin 392 engelli vatandaşımızı da kamu kurumlarına yerleştiriyoruz'' dedi. Göktaş ile İstanbul Valisi Davut Gül, 2023 LGS'de 500 tam puan alan liseli gençlerle buluştu. Burada konuşan Bakan Göktaş '"Bir müjde vermek isterim. 19 Şubat Pazartesi 2 bin 392 engelli vatandaşımızı da kamu kurumlarına yerleştiriyoruz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımız son 21 yılda 12 kat artarak 8 bin 396'ya çıkarmış olacağız. Yaptığımız atamalar ve bakanlık olarak yürüttüğümüz hizmetler ile ülkemizde engellilerin herkesle eşit hak ve olanaklara sahip olmasını hedefliyoruz. Engelli bireylerin toplumla kaynaşmasını kolaylaştıracak ve hayata daha aktif ve bağımsız olarak katılmasına destekleyecek bu atamaların hepimiz için milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

KAYNAK : DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Öğretmen 2 ay önce Şikayet Et
    Benim çalıştığım bir okulda görme engelli bir arkadaş vardı derste tişörtünü çıkartıp camdan sallayan mı ararsın cep tel oyun oynayan mı Benim fikrim görme engelli öğretmen görme engelli öğrencilere ders versin
    Cevapla
  • nevizade 2 ay önce Şikayet Et
    Herkesi memur yapın. Memur sayımız gerçektende çok az.
    Cevapla
  • Mhp 2 ay önce Şikayet Et
    Yurtdisi emeklilerin yurtdisinda calisma kanunu ne oldu bekliuoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR