Başkan Erdoğan müjdeyi vermişti, duyan koştu! Rekor başvuru...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, kamu bankaları tarafından emeklilere verilecek promosyona ilişkin yapılan başvurular rekor seviyeye ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2024 07:56 GÜNCELLEME 27.03.2024 09:10 EKONOMİ
Başkan Erdoğan müjdeyi vermişti, duyan koştu! Rekor başvuru...
Başkan Erdoğan müjdeyi vermişti, duyan koştu! Rekor başvuru...

Erdoğan'ın, 21 Mart'taki Kayseri mitinginde sarf ettiği "Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi." sözleri sonrası birçok emekli kamu bankalarına koştu.

ZİRAAT BANKASI'NA YARIM MİLYONA YAKIN EMEKLİ BAŞVURDU

Kamu bankalarının emekli promosyonları artırıldıktan sonra, dün başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde Ziraat Bankası'na 446 bin başvuru gerçekleştirilirken Vakıfbank ve Halkbank'a da toplam 100 bin kişi başvurdu.

ÖDEMELER 28 MART'TA HESAPLARA YATACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödeme tarihleriyle ilgili bilgi vererek, ödemelerinin 28 Mart Perşembe günü itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

21 Mart'ta AK Parti Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonlarına ilişkin, "Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum." demişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Muhsin 4 hafta önce Şikayet Et
    ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA SONSUZA KADAR HAMD OLSUN VE ŞÜKÜRLER OLSUN... RABBİMİZ BİZİ YARATMIŞ YAŞATMIŞ YÖNETMİŞ RIZKIMIZI VERMİŞ. DOĞRU YOLU GOSTEREN KURANI KERİMİ PEYGAMBERİMİZ HZ MUHAMMED MUSTAFA S.A.V EFENDİMİZ ARACILIĞIYLA GÖNDERMİŞ.. BİZLERE SADECE İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAMAK KALIYOR.... SONUNDA DA CENNET MÜKAFATI OLUYOR. HAYDİ TEVBEYE . Acil
    Cevapla
  • Vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Hizmetli memurlarda bir müjde bekliyor binlerce hizmetli var taşeron kadro aldı memur oldu Hizmetli memurmu iş imi görev tanımları yok bu devirde
    Cevapla
  • Levo 4 hafta önce Şikayet Et
    Özel bankalar 15 verince ne yapacaklar bakalim
    Cevapla
  • Selim 4 hafta önce Şikayet Et
    Emekliye seyyanen zam
    Cevapla
  • meyyid 4 hafta önce Şikayet Et
    1 ocak 2024 de 1981 doğumlu arkadaşım emekli oldu.yani 46 değil 43.ama 28 yıllık sigortası vardı o ayrı konu.
    Cevapla
  • Anlayana 4 hafta önce Şikayet Et
    EYT den 46 yaşında emekli olan ihtiyarlara mı?
    Cevapla
  • Adalet 4 hafta önce Şikayet Et
    Uzun yillar calisip emekli olan bir emekcinin ayligina yapilan zam ile daha az calisip pirim ödemesi yaparak kisa sürede emekli olanlarin ayliklarina yapilan zam oranlari farkli olmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR